<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
articlebanner
DSC02157

Hilti vinder pris for at hjælpe kvinder i byggebranchen

 • Byggeriets udvikling
 • Virksomhedsnyt
 • Uddannelse og Rekruttering
 • 2023-05-09
 • Hilti Danmark modtager prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads For Kvinder, som tildeles af Great Place to Work. Værktøjsproducenten ønsker at skabe et støttende miljø, hvor man støtter kvinder i en traditionelt mandsdomineret byggebranche.

  – Prisen er en fantastisk anerkendelse for vores team efter alt det arbejde, vi har lagt i at blive en endnu mere inkluderende arbejdsplads. Vi glæder os til at spille en større rolle i at gøre byggebranchen til det oplagte valg for kvinder, der ønsker at udvikle sig og få sig en karriere i byggeriet, udtaler Carl Carlander, Adm. Direktør i Hilti Danmark i en pressemeddelelse.

   

  Hos Hilti ønsker man at gøre op med mændenes dominans i byggebranchen og sætter derfor kræfterne ind på at invitere kvinderne med ind på byggepladserne. Hilti fokuserer på at øge andelen af kvinder i byggebranchen, sikre lige muligheder, og øge inklusionen af de kvinder, der allerede er i branchen. Ved at arbejde for mere mangfoldighed og hjælpe kvinder med at overvinde barrierer ønsker Hilti Danmark at være et eksempel for branchen og skabe en bedre og mere inkluderende arbejdsplads, og i sidste ende en endnu bedre branche for alle, uanset køn.

   

  Derfor har virksomheden gennemført forskellige initiativer for at arbejde målrettet med de særlige udfordringer som kvinder i byggebranchen kan støde ind i. For eksempel ved at afholde workshops, hvor mænd og kvinder kan dele ud af egne personlige erfaringer, dele råd om, hvordan man kan tackle vanskelige situationer og skabe en kollektiv forståelse af, hvor vigtigt det er at respektere folks forskelligheder.

   

  Efterfølgende blev der oprettet et kvindenetværk, som skal sikre yderligere inklusion af kvinder og som ca. 95 % af kvinderne i organisationen nu er aktive i. Netværket supplerer de allerede eksisterende ’buddy’- og mentor programmer i Hilti Danmark, og målet for netværket er at fremme inklusion af kvinder i organisationen ved at opbygge relationer og styrke sparring gennem regelmæssige møder.

   

  Hilti Danmarks engagement i diversitet rækker dog langt ud over de interne aktiviteter. Virksomheden deltager aktivt i initiativer, der tilskynder flere kvinder til at overveje en karriere i byggebranchen. Ved at samarbejde med uddannelsesinstitutioner, brancheforeninger og interesseorganisationer forsøger Hilti Danmark at nedbryde stereotyper og fordomme og inspirere kvinder til at udforske de spændende muligheder, der findes inden for byggesektoren.

   


  I foråret 2022 blev Hilti Danmark medlem af foreningen “Byggeriets Diversitetsdag”, som arbejder for mere mangfoldighed i byggebranchen ved at forbedre vilkårene for kvinder og andre minoriteter.

   

  – Vi tror fuldt og fast på, at mangfoldighed styrker vores organisation og fremmer innovation. Vi er stolte af de fremskridt, vi har gjort med hensyn til at fremme en inkluderende arbejdsplads, men vi erkender også, at der stadig er arbejde at gøre. Vi er fortsat forpligtet til løbende at forbedre vores praksis og politikker for at sikre, at Hilti Danmark er en arbejdsplads, hvor alle kan trives, tilføjer Carina Christoffersen HR-direktør i Hilti Danmark.

   

  Hilti Danmarks anerkendelse som en af Danmarks bedste arbejdspladser tjener som et bevis på virksomhedens engagement i ligestilling og diversitet og dens urokkelige støtte til kvinder i byggebranchen. Ved at få mere mangfoldighed og aktivt arbejde for at overvinde barrierer ønsker Hilti Danmark at være et eksempel for branchen og skabe en bedre og mere inkluderende fremtid.

   

   

   

  Om Danmarks Bedste Arbejdspladser

  Great Place to Work er den førende, globale aktør, hvad angår udvikling og anerkendelse af arbejdspladser med kulturer kendetegnet ved en høj grad af tillid. I Danmark certificeres gode arbejdspladser løbende, hvor både medarbejdere og ledere finder arbejdsmiljøet godt, og hvor kulturen præges af tillid. Alle certificerede virksomheder er i betragtning til den årlige kåring af Danmarks Bedste Arbejdspladser.
  OM HILTI DANMARK

  Hilti leverer førende teknologi til den globale byggeindustri. Vi fokuserer på at tilføre ekstra værdi til professionelle byggeprojekter ved at levere innovative produkter, systemer og services. Vi er over 30.000 medarbejdere i mere end 120 lande, der arbejder for at begejstre vores kunder og bygge en bedre fremtid. Hiltis internationale hovedkvarter ligger i Schaan i Liechtenstein.
  I Hilti Danmark, arbejder cirka 190 højt kvalificerede medarbejdere, i salg, ingeniørteamet, marketing og andre funktioner, sammen om at hjælpe byggeriets fagfolk til at få jobbet gjort sikrere og mere produktivt.

  Anbefalede artikler