<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
articlebanner
E_Daily_Van_MY22_3899

E Daily Van

Helt elektrisk med den nye eDAILY

 • Byggepladsen
 • Varevogne og Transport
 • 2022-09-19
 • Nul emissioner møder maksimal nyttelast i den nye eDaily serie. IVECO præsenterer sin helt nye nul-emissionsmodel eDAILY på IAA Transportation 2022-messen i Hannover.

  eDAILY er udtænkt som den "elektriske tvilling" til den ikoniske Daily og dækker varianter af mindre erhvervsbiler – herunder modeludgaver til arbejdsopgaver med høj belastning og karrosseriopbygninger.

  Det udgør er et unikt tilbud på et marked, hvor både udbud og efterspørgsel stadig er fokuseret på byleverancer. eDAILYs udvidelse af det potentielle interesseområde for kørsel på el vil udgøre et væsentligt bidrag til at fjerne CO2 fra transportsektoren.

   

  - El er fremtiden, og vi ønsker at gøre elektrificering tilgængeligt for alle vores kunder. Som et centralt element i IVECOs produktudviklingsstrategi og forandringskøreplan har vi udviklet eDAILY med det formål at gøre hele modelrækken eldrevet og samtidig bevare de funktioner, som vores køretøjer anerkendes for; nemlig robusthed, driftssikkerhed, alsidighed, lastekapacitet og ydeevne.

  Med sit brede sortiment, komplet modulopbyggede batterisetup og tilpasningsevne til et bredt udvalg af opbygninger og anvendelsesformål gør den nye eDAILY eldrift muligt til nye anvendelsesformål og for nye kunder, siger Håkan Jönsson, business director IVECO North Europe & Baltics.

   

   

  Fordele

  • Uden begrænsninger: emissionsfri, støjfri og restriktionsfri kørsel med bedre effektivitet og højere komfort.
  • Ingen indskrænkninger: samme karrosserivarianter, lastkapacitet og ydeevne som Daily.
  • Intet behov for at ændre processer og vaner: samme køreegenskaber og lasteevne samt op til 400 kilometers reel rækkevidde ved bykørsel
  • eDAILY er en pålidelig og økonomisk fordelagtig nulemissionsløsning til budbiler i byer samt til ethvert andet behov. Med eDAILY bliver karrosseriopbyggere også til en del af den elektriske revolution.
  • eDAILYs produktivitet og brugervenlighed forbedres af et komplet økosystem af digitale og elektriske tjenester lige fra den mest velegnede ladeinfrastruktur til daglig energistyring eller fjerndiagnose og proaktiv vedligeholdelse til den nye GATE-"pay-per-use"-forretningsmodel.

   

  Den nye eDAILY leveres med et opdateret IVECO-logo med en lettere, mere agil og mere dynamisk skrifttype, der tager udgangspunkt i brandets arv og er gennemsyret af innovation.


  eDAILY kan allerede nu bestilles i hele Europa med leveringsstart fra begyndelsen af næste år.

   

  Et bæredygtigt køretøj til den digitale tidsalder


  eDAILY er altid opkoblet for at forbedre kundernes produktivitet og førernes komfort: Konnektivitetsboksen muliggør dataudveksling i realtid og giver adgang til alle IVECO-tjenester. eDAILY-kunder kan få adgang til de opkoblingsaktiverede tjenester via IVECO ON-portalen med dens nye datastyring og nye web-API-funktioner uden at skulle ændre deres behovsprofil, arbejdscyklus eller brugsmønstre.

  Softwaren i køretøjet opdateres regelmæssigt og komfortabelt via clouden. Data i realtid genereret af køretøjet overvåges eksternt af IVECO Control Room. Med proaktiv og prædiktiv diagnose forebygger du uplanlagte stop og muliggør rettidig planlægning af serviceeftersyn.


  eDAILY Routing-appen interagerer med køretøjet for at forudsige køretøjets rækkevidde, nødvendige opladninger for at nå frem til destinationen og det nøjagtige ankomsttidspunkt.

  Rækkeviddealarmer informerer den flådeansvarlige proaktivt, når den tilbageværende opladning af batteriet nærmer sig grænsen eller i tilfælde af opladningsproblemer.

  Køre- og regenereringsindstillinger kan forhåndsindstilles af den flådeansvarlige for at optimere energiforbruget.

  Energiforbrugsovervågning beregner energiforbruget konstant (under hensyntagen til elektriske kraftudtag) og giver brugeren detaljerede rapporter om anvendt energi i forhold til den kørte strækning. Intelligent opladningsstyring giver brugerne mulighed for at planlægge opladning, når det passer bedst.


  eDAILYs e-tjenester kommer i spil allerede inden købet: IVECO kan rådgive om den køretøjs- og ladekonfiguration, der passer bedst til kundens behov.

  IVECO har partnerskaber med førende europæiske energiselskaber om design, levering, installation og servicering af skræddersyede opladningsløsninger, herunder også (hvis det ønskes) fordelagtige energiaftaler.

  Dette giver kunderne mulighed for at minimere deres indledende investering og energiudgifter under drift.
  Anbefalede artikler