<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Beton kanon (002)
Annonce

Håndværkervikarbureauet ManForce ser nu mod Grønland og Færøerne

 • Byggeriets udvikling
 • Nordatlantisk Byggeri
 • Uddannelse og Rekruttering
 • 2022-04-11
 • | Man Force
 • Lejer man en håndværker fra det nordjyske vikarbureau ManForce, kan man være sikker på at få en håndværker, der kan sit kram og matcher opgaven. Den service vil ManForce nu udvide til byggebranchen i Grønland og Færøerne

  facade arbejde (002)
  MF - Byggeplads (1 of 10) (002)
   
   


  Hos ManForce er de specialister i at matche håndværkere til kundernes byggeopgaver. Vikarbureauet har mange års erfaring i rekruttering og byggerier, og de ved helt ned i detaljen, hvad opgaven går ud på, når kunden ringer. Derfor kan de tilbyde håndværkeren med de helt rigtige faglige kompetencer til at løse opgaven.  

   

  - Vi sender aldrig bare en håndværker afsted, som lige ligger på hylden, siger projektchef i ManForce Jesper M. Pedersen. 

   

  Lige nu har ManForce omkring 95 håndværkere i gang rundt om i landet. Det er lidt over det normale, men vikarbureauet i Støvring har mod på at vokse, og de er allerede godt på vej.  

   

  Efterspørgslen på håndværkere til byggerier i Grønland og på Færøerne er høj, og det behov vil ManForce gerne hjælpe med at udfylde. De har allerede erfaringer med  samarbejder i Grønland fra et hold flisemurere, der var afsted på en byggeopgave. Og derfor har de har mod på meget mere. 

   

     Det gode match 

  ManForce bygger på mange års erfaring i at udleje håndværkere til danske virksomheder. Bureauets ’force’ er en høj faglig viden om byggeri. Ejeren Morten Kaas og projektchefen kommer selv begge fra byggebranchen som uddannede håndværkere, og Jesper M. Pedersen med erfaring som projektleder og projektchef for store byggerier. Derfor ved de præcist, hvad byggeopgaverne omfatter og forstår, hvilke håndværksmæssige kompetencer virksomhederne har brug for.  

   

  - Vi sætter os ind i kundens behov for at finde de helt rigtige folk til opgaven, og vores succesrate på at ramme rigtig er høj. Jeg ved, hvordan det er og har selv siddet på den anden side af skrivebordet og ansat håndværkere til byggeopgaver.  

   

  - Der findes mange forskellige slags murere og tømrere, men de skal kunne lige det, som kunden har brug for. Det skal f.eks. ofte ikke være den samme mand, som skal rejse spær, og som skal sætte fodlister op. Her går vi helt ned i detaljerne i den opgave, håndværkeren skal løse, siger Jesper M. Pedersen.   Stålskelet (002)
  webbillede-1 (002)
  webbillede-7 (002)
   
   

  Faglærte håndværkere 

  ManForce har en bred base af faglærte håndværkere og fokus på at kunne tilbyde håndværkere inden for mange fagområder. De finder de rigtige folk igennem et kæmpe netværk i Danmark og har desuden agenter i Tyskland og Polen til at skaffe egnet arbejdskraft. 

   

  Vikarbureauet tilbyder håndværkere til både midlertidige og langvarige arbejdsperioder. De kan også hjælpe med mandskab i perioder med spidsbelastninger, sæsonarbejde, eller hvis kunden  har behov for et hold håndværkere, der kan fungere som en buffer på en byggeopgave. 

   

  Vikarbureauet er i det hele taget kendt for at have fingeren på pulsen og hurtigt kunne levere vikarer til virksomheder.  

   

  - Især med jord- og betonarbejder, tømrer og malere er vi rigtig gode. Men der er ikke nogen typer af håndværkere, vi ikke vil kunne skaffe, siger projektchef Jesper M. Pedersen. 

   


  Løbende sørger bureauet for relevante kurser til sine håndværkere, og de hjælper med at finde overnatning m.m., så kunden kan fokusere på sine bygge- og anlægsprojekter. 

   

  Sørger for en god opstart 

  ManForce står for stabilitet og kvalitet og kender sine folk godt. Flere af ManForces håndværkere har været med i vikarbureauet i rigtig mange år. Flere har endda været  

  med helt fra starten for over 10 år siden. 

   

   

  - De får gode opgaver, og vi lægger vægt på at tage os godt af dem. Vi sørger for danske forhold for alle ansættelser. Det er jo en selvfølge i Danmark, men det er ikke en selvfølge for udenlandsk arbejdskraft, siger projektchefen i ManForce. 

   

  Når vikarer skal i gang i en ny virksomhed, sørger ManForce for en god opstart, fortæller Jesper M. Pedersen: 

   

  - Når vi har fundet matchet og lavet kontrakten med de nye folk, så er vi der altid for at starte folk op på byggepladsen. På Grønland og Færøerne vil vi helt sikkert også være der i løbet af opstarten.

  Anbefalede artikler