<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
477-2

Komatsu gør også klar til at stikke skovlen i jorden i Slagelse. Her minigraveren PC20R-5 i sving.

Fire store maskinmærker på plads til Have & Landskab

 • Anlæg
 • Landskab
 • 2023-08-07

  På årets grønne messe i Slagelse kan Scantruck både fremvise gravemaskiner, læssemaskiner, konventionelle teleskoplæssere og nyeste model på el-drift samt en platformlift på edderkoppeben.

  – Vi importerer og forhandler faktisk vidt forskellige maskiner af ikke færre end ni internationale mærker, men vi målretter naturligvis udvalget Have & Landskab, så vi rammer udstillingens publikum optimalt. Derfor har vi ikke mindst anlægsgartnerne i tankerne, når vi læsser maskintransporterne til Slagelse. Men også kommunerne, både små og store entreprenører, boligselskaber, kirkegårde og håndværkere med opgaver i højden er med i overvejelserne, fortæller Scantrucks markedschef, Dennis Faurby.

   

  Ringsted-afdeling tager teten

  Scantruck har fast tradition for at stille op, når der kaldes til kallas i Slagelse. Igen i år er det maskinfirmaets østdanske afdeling i Ringsted, der snupper tøjlerne og bliver den udfarende kraft, men naturligvis med backup fra hovedkvarteret i Skive.

   

  – Det bliver vores Ringsted-afdeling, der kommer til at stå for standen, men med mandskab både fra øst og vest. Så det bliver muligt at give håndslag på maskiner både på sjællandsk og jysk. Som ved tidligere Have & Landskab forudser jeg, at en del af gæsterne i Slagelse benytter sig af lejligheden til også at kigge ind i vores afdeling i Ringsted og også se på andre maskiner. Der er kun en snes minutters kørsel fra messen i Slagelse til Scantruck på Kærup Parkvej i Ringsted, siger Dennis Faurby.

   

  477-1Markedschef Dennis Faurby var naturligvis med, da Manitou lancerede den elektriske teleskoplæsser MT625E på Bauma i München. Nu er maskinen i produktion og klar til Have & Landskab i Slagelse.

   

   

  Førende mærker vises frem

  Det bliver de to absolutte hovedmærker Komatsu og Manitou, der kommer til at dominere på Scantruck-standen. Den japanske mastodont Komatsu bliver repræsenteret med såvel gravemaskiner som læssemaskiner i både mini- og midi-segmenter målrettet udstillingens publikum.

   

  Franske Manitou er ubetinget førende, når det handler om teleskoplæssere, og her benytter Scantruck lejligheden til at præsentere den nye, elektriske version af topsælgeren MT625 – nu tilføjet et ”E” for electric. Den får selskab af flere familiemedlemmer på konventionel drift.

   

  Også tyske Weycor-gummihjulslæssere lader sig se i Slagelse, og det samme gør sig gældende for opløftende maskineri fra den italienske producent Platform Basket. Fabrikken har speciale i bæltedrevne bomlifte, som er mange håndværkeres topvalg til arbejde med montage og vedligehold i højden. Maskinerne er nemme at komme rundt med og giver stor sikkerhed for folkene i kurven, når edderkoppebene slås ud.

   

  Messen afvikles den 30. og 31. august samt 1. september på Jernbjerggård i den nordlige ende af Slagelse.

  Anbefalede artikler