<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
myRENZbox BaseCamp-Birketinget-amager
Annonce

Elektronikken fører post- og pakkelevering ind i fremtiden

 • Materialer og Løsninger
 • Sikring og Adgangskontrol
 • 2021-09-06
 • | Af Tim Panduro
 • Elektroniske låse og pakkemodtagelse gør livet lettere for beboere og administratorer i danske ejendomme – metoden markerer sig også på shopping- og dagligvareområdet.

  Der er langt fra Svendborg til Amager – og der er givetvis lige så stor forskel på de beboere, der er rykket ind i de store, lyse lejligheder på havnen i den fynske by og på kollegiet BaseCamp på Birketinget i København S.

  Men en ting har de tilfælles – begge byggerier er topmoderne og fremtidssikrede til gavn for både beboere og ejendomsadministratorer.

  Finn_Mikkelsen_Renz_ProjektchefProjektchef, Finn Mikkelsen. Renz


  Takket være en løsning fra den førende europæiske leverandør af postkasseanlæg Renz, skal beboerne kun brug en nøglebrik til både hoveddør, entredør og postkasse. Væk er altså det store nøglebundt – og væk er en kæmpe opgave for ejendomsadministratorer, der især i kollegieverdenen ellers har måttet trække med omkodning af låse og udskiftning af navne på postkasser, når en ny beboer er flyttet ind.

  - Det betyder dels, at boligforeninger ikke skal investere i andre brikker end den, der kan bruges til hoveddøren, og dels, at administrator kan spare en masse tid, fordi man fra centralt hold kan skifte brugere og navne på de digitale displays – skiftet sker på ti sekunder, siger projektchef Finn Mikkelsen.

  myRENZbox-Billund lufthavn-shop-collect

  Også pakkehåndtering

  De to byggerier er ikke alene udstyret med postkasser til almindelig postmodtagelse. Begge steder kan beboere også modtage pakker ier i myRENZbox elektronisk post- og pakkeanlæg.  Renz har aftaler med alle de store pakkedistributører, der så kan levere til centrale anlæg. Dermed skal beboere ikke længere til pakkeudleveringssteder i kiosker og andre butikker, men kan hente deres pakker helt lokalt.

  - Vi mærker en stor efterspørgsel efter den løsning fra mindre virksomheder, boligforeninger og områder med blandet bolig og erhverv. Corona har skubbet rigtig meget handel over på internettet, så der er behov for bekvemme og nemme løsninger på pakkelevering og forsendelse, der også kan klares fra vores pakkebokse, siger Finn Mikkelsen, der understreger, at man trods den avancerede teknoligi ikke går på kompromis med designet.

  - Anlæggene skal se godt ud, og de skal passe ind. Vi kan levere i de fleste farver og tilpasninger, så de kommer til at passe godt ind i både renoverede ejendomme og nybyggerier, og vi rådgiver selvfølgelig også, så bygherre kan overholde Postloven.

  myRENZbox-pakkeboks-basecamp


  Fremtiden er her

  Når flypassagerer i Billund skal handle toldfrit som belønning for en veloverstået ferie, slipper de for at stå i kø.  Renz forretningsområde strækker sig også til løsninger i butikker, og i Danmarks næststørste lufthavn står virksomheden bag et udleveringssystem til forudbestilte varer.

  -  De skal blot scanne en QR-kode, når de har været gennem tolden. Vores anlæg er godkendt af toldvæsen, politi og den interne lufthavnssikkerhed, så de lever op til alle krav, siger Finn Mikkelsen, der løfter sløret delvist for en nyskabelse, man hvis alt går vel allerede vil blive rullet ud i Danmark næste år.

  - Vi lancerer køl og frys. I Frankrig har vi lanceret det til supermarkedskæden Carrefour. Man bestiller sine varer, og henter dem så i en boks ved butikken. Vi arbejder også på løsninger, hvor man kan hente varer på et centralt sted, for eksempel en stor parkeringsplads, og vi regner med at være klar i 2022.
  Anbefalede artikler