<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Annonce

Sikr din virksomhed med adgangskontrol

 • 2019-09-04

  Når man kører en virksomhed, så har man værdifulde ting på firmaadressen og det er selvfølgeligt værd at beskytte disse ting og derfor kan det være en kæmpe fordel at have kontrol over, hvem der kommer og går i bygningen. Det kan man nemmest gøre ved at installere adgangskontrol. Det nemmeste system man får bygger på en central og et vilkårligt antal kortlæsere. Det betyder, at man får den højest mulige fleksibilitet og sikkerhed uden at skulle knokle for at få det. Det er vigtigt at vide noget om, hvad man installerer, så her er lidt om SOLICARD 6300-systemet.

  Din central kan styre det hele

  Når man skal have installeret systemet, så foregår det både med installationen af computercentralen og med installationen af de enkelte kortlæsere. Hvis man har fået installeret computercentralen, så kan man udbygge antallet af kortlæsere lige så tosset man vil. Centralen skal installeres i et meget sikkert lokale, hvor man ikke kan få adgang uden at skulle igennem nogle sikkerhedsforanstaltninger. På den måde får man et meget sikkert system, der kan varieres efter lige nøjagtigt dine behov og som kan udvides i takt med, at der skal flere kortlæsere til, da montagen er delt.


  Hvem skal lave mit system?

  Når du skal på udkig efter en fagperson til at stå for montagen af dine sikkerhedsforanstaltninger, så er det værd at kigge efter en erfaren fagperson, som har styr på, hvordan de maksimerer sikkerheden i lige netop din virksomhed. Derfor kan du med fordel finde en erfaren låsesmed, som kan guide dig igennem hele forløbet og sørge for, at det er smertefrit. Adgangskontrol skaber sikkerhed i etageejendomme og på kontorer, så sørg for at få dit installeret snarest muligt og vær med til at gøre arbejdspladsen til et mere sikkert sted for både medarbejdere og værdifulde ting på adressen.

  Anbefalede artikler