<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
signafilm-nyhed-10-786
Annonce

Byg fremtidens virksomhed med SIGNAfilm

 • Byggeriets udvikling
 • Uddannelse og Rekruttering
 • Arbejdsmiljø
 • Byggeprojekter
 • 2024-03-07
 • Styrk virksomhedens brand med løbende medarbejderhistorier. SIGNAfilm laver storytelling til employer branding, der er essentielt for at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere i et konkurrencepræget arbejdsmarked.

  Det styrker virksomhedens image som en attraktiv arbejdsplads, fremhæver dens engagement i medarbejderudvikling, sikkerhed og bæredygtighed. Et stærk employer brand kan differentiere virksomheden, skabe loyalitet blandt medarbejdere og tiltrække en talentmasse, der deler virksomhedens værdier og vision.

   

  Employer branding i byggebranchen og hos materialeleverandører

   

  Employer branding er afgørende for at sikre byggeprojekternes succes og dermed understøtte virksomhedens langsigtede vækst og innovation. En større virksomhed i byggebranchen eller materialeleverandør bør have minimum 2 ugentlige opslag på sociale medier omkring aktuelle jobs eller kulturskabende aktiviteter i virksomheden. Nogle af disse aktualitetsopslag kan virksomheden selv fremstille, mens andre har behov for mere dybde og højere kvalitet. Og netop disse kvalitetsopslag er velegnede til den langsigtede indsats med employer branding gennem brug af stærk, journalistisk storytelling.

  I byggebranchen har SIGNAfilm  bl.a. arbejdet med Raundahl & Moesby, Egil Rasmussen, Blucher, SpæncomEltronic, Züblin, Jual, GEOinfo, Klinger, Sealing Systems, Lindab og NCC.   

  Fast abonnement på medarbejderhistorier

  SIGNAfilms koncept til medarbejderhistorier tilbydes som abonnement. Erfarne videojournalister er i fast dialog med virksomheden for at prioritere historierne i forhold til de aktuelle behov. Fremstilling og prioritering sker i fast flow i samarbejde mellem SIGNAfilm og virksomhedens HR-funktion.

  - Redaktionsmøde: På redaktionsmødet udvælges 3 vinkler og personer pr. halve dags optagelse. Tidspunkt for filmoptagelse aftales og de medvirkende briefes.
  - Filmoptagelse: Optagelserne organiseres som halve eller hele dage og hver optagelse tager typisk 30-45 minutter. Under optagelserne laver vi interviews, dækbilleder og et droneskud, hvis det giver mening.
  - Redigering: Materialet fra optagelserne fra en halv dag samles typisk i 3-4 film á 30-45 sekunder. De færdige film fremsendes til godkendelse.
  - Publicering: De færdige og godkendte film kan virksomheden anvende på sociale medier, i jobopslag eller på deres website. Typisk anvendes filmene i den kommende måned, men ofte giver det også mening at genbruge dem på et senere tidspunkt.

  signafilm-nyhed-10-786-1


  Lad medarbejderhistorierne afspejle virksomhedens værdier og kultur

  Medarbejderne udvælges på baggrund af anciennitet og personlig udstråling. Over tid vil mængden af professionelle film stige – og med lidt omtanke, kan de genbruges flere gange. Som supplement kan virksomheden selv optage filmmateriale fra aktuelle situationer, såsom rejsegilde, runde fødselsdage og andre firmaarrangementer, som så sendes til SIGNAfilm for at skabe en rød tråd i kommunikationen og ikke mindst redigering af materialet.

   

  Vedvarende, autentisk og professionelt aftryk

  Arbejdet med opbygning af et stærkt employer brand tager tid og netop derfor er en vedvarende og autentisk indsats afgørende. Små interne og aktuelle optagelser har klart sin berettigelse, men det professionelle udtryk kan klart styrke virksomhedens image.

   

  Anbefalede artikler