<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image

Pihl & Søn vinder totalentreprisen på PFAs kontorbygning Spidsen

 • Byggeriets udvikling
 • 2020-05-15


  Pihl & Søn A/S har netop underskrevet kontrakten på PFA’s markante og ikoniske kontorbygning Spidsen, som er en del af Nordhavnens nye by- og erhvervsområde på Redmolen. Det er en stolt totalentreprenør, der nu skal i gang på den unikke beliggenhed.

  Pihl har fra start haft et godt og konstruktivt samarbejde med PFA, hvor der er blevet lyttet til hinanden. Forløbet frem til kontraktindgåelsen har været yderst positivt, og alle mand ser nu frem til at komme i gang med projektet og fortsætte det gode samarbejde.

  - Efter et rigtig godt og konstruktivt forløb om kontrakten ser vi nu frem til at komme i gang med at bygge et yderst flot kontorbyggeri på en unik beliggenhed. Vi vil gøre vores absolut bedste til at leve op til PFA´s tillid og ser frem til et fortsat godt samarbejde med PFA, rådgiverne og vores øvrige samarbejdspartnere. Vi er stolte over, at også PFA som bygherre har set fordelen ved os, siger de to administrerende direktører, Halldór P. Ragnarsson og Hans Anker Nielsen i henholdsvis Pihl & Søn A/S og LM Byg A/S.


  Spidsen hovedindgang_1920


  I Pihl er man af den overbevisning, at et tværgående samarbejde er nøglen til succes og ser det derfor som en klar fordel, at bygherren har samlet hele projektholdet i kontorfællesskabet på Sluseholmen, hvor de allerede er flyttet ind i takt med den underskrevne kontrakt.

  Hos PFA deler ejendomsdirektør Michael Bruhn også glæden over, at der nu er indgået en aftale i forbindelse med opførelsen af den 30.000 m2 store kontorbygning på spidsen af Redmolen i Københavns Nordhavn.

  - Vi er meget tilfredse med, at vi er blevet enige med Philkonsortiet om en aftale angående totalentreprise på vores attraktive grund på spidsen af Redmolen i Københavns Nordhavn. Vi ser frem til samarbejdet og glæder os over, at vi nu er kommet et skridt nærmere, at vi kan slå dørene op til denne helt unikke kontorejendom på en af Københavns fineste adresser, siger ejendomsdirektør i PFA, Michael Bruhn.

  Bygningen, der ventes at stå klar til indflytning i foråret 2023, vil fungere som et moderne flerbrugerhus med plads til mere end 20 lejere og vil indeholde lejemål fra ca. 700 m2 og opefter. Der er allerede på nuværende tidspunkt indgået kontrakt med en ankerlejer, som lejer i alt 13.000 m2.

   

  20200227_RedmolenVisualiseringFinal-1600

     Et stærkt fundament

  Pihl samarbejder om opgaven gennem Pihlkonsortiet bestående af virksomhederne Pihl & Søn A/S, LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S. Pihlkonsortiet er etableret til at kunne håndtere store totalentrepriser af enhver art inden for nybyggeri.

  Virksomhederne har hver sit speciale og i konsortiesammenhæng hver sit ansvarsområde;
  - M.J. Eriksson A/S udfører i egenproduktion jord og kloakarbejder, funderingsarbejder, byggegrubeindfatninger, grundvandssænkning og øvrige anlægsarbejder.
  - LM Byg A/S udfører i egenproduktion råhusarbejder, herunder betonarbejde, elementmontage, stålarbejder og elementleverance.
  - Pihl & Søn A/S tager sig af overordnet planlægning, projekt- og projekteringsledelse samt styring af lukning, installationer og aptering.

  Med et samlet hold bestående af dygtige specialister inden for anlægsarbejder, råhusarbejder og styring af totalentrepriser, har Pihl skabt et stærkt fundament.

  Pihlkonsortiet bygger på tætte relationer, der går mange år tilbage, og det betyder i dag, at der er et tillidsfuldt og givtigt samarbejde i konsortiet, hvor alle bidrager med hver sit fagområde. Det gør, at Pihlkonsortiet kan håndtere selv de mest komplicerede opgaver. Derudover opnår bygherren en række åbenlyse fordele ved konsortiets stærke egenproduktion inden for anlægs- og råhusarbejder samt vores organisation inden for styring af totalentrepriser.
  Anbefalede artikler