<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
https://dl2phipa8wx75.cloudfront.net/mediaxpress/640x426/1a39b5250abb92d652bbd3d93042158224b25385/article/1597051537-phk-DSC_5643.jpg

Ny filialchef til MANs største danske værksted

  • 2020-08-10

Peter Poulsen har pr. 1. august overtaget ansvaret for Greve filialen. Peter Poulsen er en meget erfaren branchemand, der senest har fungeret som filialchef for Volvo Truck Center i Hillerød.

For to år siden overtog MAN det tidligere Nyscan hoveddomicil på Avedøre Holme. Siden da er der blevet fokuseret på at udvikle forretningen og opbygge kompetencer så også den nye afdeling kan levere den samme gode kundeoplevelse som MAN kunderne kender fra de andre afdelinger. Dette er blevet gjort gennem en fælles filialledelse af MAN filialerne i Greve og Avedøre

 

Til afdelingen i Avedøre er der blevet ansat salgskonsulenter for både truck, bus og varebiler samt mekanikere med MAN kompetencer. Derved har MAN haft grundlaget for at skabe den kundekreds, der i dag er tilknyttet filialen i Avedøre.

 

 

Én fælles værkstedsledelse bliver til to

Nu er aktiviteterne i Avedøre filialen nået et niveau, der kræver fuld fokus på driften. Derfor har MAN valgt at styrke filialledelsen ved at ansætte endnu en filialchef, så hver filial får sin egen ledelse.

 

Claus Jensen, filialchef for både Greve- og Avedøre filialerne, flyttes nu permanent til Avedøre, og skal dermed have fuld fokus på at fortsætte den positive udvikling af Avedøre filialen, der er MANs brohoved ind i København.

 

I sammenhæng med MAN’s danske hovedkontor i Greve, ligger også MAN Danmarks største værksted, hvor der bl.a. arbejdes i toholdsskift for at imødekomme efterspørgslen.

 

Peter Poulsen har arbejdet med lastbiler og busser i mere end 30 år og kender derfor alt til professionel og moderne værkstedsdrift.

 

Med Claus Jensen's 100 % fokus på Avedøre og med Peter Poulsen's ankomst i Greve, har MAN skabt de bedste forudsætninger for at videreudvikle MANs position i Storkøbenhavn.

 

Om virksomheden

MAN er en af verdens førende producenter af erhvervskøretøjer. MAN Truck & Bus Danmark A/S er et datterselskab i MAN koncernen og en del af VW Group. Det danske selskab beskæftiger 220 medarbejdere, som varetager salget og serviceringen af lastbiler og busser i Danmark. De 220 medarbejdere er fordelt på hovedkontoret i Storkøbenhavn og fem filialer.