<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
niels ved siden af bilen (lukket)_edited
Annonce

Murergrej.dk kører ud til bygge- og arbejdspladser og viser mørtelfugepistolen frem. Bilen er desuden fyldt op med andet smart værktøj, der kan kigges på.

Murergrej.dk er igen i gang med fremvisninger i hele landet

 • Byggepladsen
 • Værktøj
 • Tegl
 • 2021-03-30

  Efter nedlukningsperioden og vinteren er virksomheden Murergrej.dk igen i gang med fremvisninger af deres mørtelfugepistol ude på bygge- og arbejdspladserne.

  Danmark er ved at lukke op igen, vinteren er efterhånden bag os, og byggeriet er i fuld sving. Derfor er Murergrej.dk igen begyndt at afholde demoer af mørtelfugepistolen, hvor de tager ud at besøge bygge- og arbejdspladser og viser værktøjet i brug.

   

  Murergrej.dk kører ud i hele landet og besøger dem, der er interesserede i at få fremvist og prøve mørtelfugepistolen. De kommer kun forbi efter forudgående aftale, så hvis du vil have et besøg, skal du huske at booke en aftale i god tid inden. Hvordan du kan booke en demo af mørtelfugepistolen, kan du læse længere nede i artiklen.

   

  Fuldstændig klar til fugearbejdet

  Under en demo fremviser Murergrej.dk mørtelfugepistolen og forklarer og underviser deltagerne i brug, vedligeholdelse og rengøring af værktøjet. Den besøgende konsulent fra Murergrej.dk viser værktøjet i brug, og de deltagende får lov til at afprøve mørtelfugepistolen.

   

  Niels Vejrup, der er konsulent hos Murergrej.dk, fortalte dette omkring fremvisningerne:

   

  - Deltagerne plejer at være rigtig glade for værktøjet, efter de har haft det i hånden og afprøvet det. Vi er tit blevet spurgt: ’Hvorfor har I først opfundet den nu?’, hvilket siger noget om deltagernes tilfredshed. Han fortsætter:

   

  - En af de store fordele ved mørtelfugepistolen er, at man fuger mindst dobbelt så hurtigt. Faktisk kan der fuges op til 6 gange så hurtigt som ved traditionel fugning. Derudover er det mere skånsomt for kroppen, og man får endda stærkere fuger.

   

  Efter fremvisningen er man fuldstændig klar til at starte eller fortsætte fugearbejdet. Vil man gerne have mørtelfugepistolen, får man den med det samme, og man kan gå i gang med arbejdet, mens man har det hele frisk i hukommelsen.

   

   

  Nem booking

  Hvis man skulle være interesseret i en fremvisning og demo, så er det nemt selv at lave en booking, der blandt andet kan foretages via telefon eller gennem deres hjemmeside.

   

  Når man har henvendt sig til Murergrej.dk, vil der blive aftalt nærmere angående dato m.v. Det eneste, der kræves, for at en demo kan afholdes, er, at man har mindst 1 m2 murværk med fuger, der er fræset ud og klar til at blive fuget.

   

  - Man skal endelig ikke tøve med at tage kontakt, hvis man er interesseret i mørtelfugepistolen og kunne tænke sig et besøg og en fremvisning af værktøjet, sagde Niels Vejrup og fortsatte:

   

  - Vi kommer altid gerne ud til de interesserede, så vi får lavet en aftale, der passer begge parter.

   

  Niels i butikkenNiels Vejrup, konsulent hos Murergrej.dk, er klar til at køre ud til de interesserede på bygge- og arbejdspladserne og vise mørtelfugepistolen frem.
  Anbefalede artikler