<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Lumiére Stretch Ceiling Denmark har fået vokseværk
Lumiére Stretch Ceiling Denmark har fået vokseværk

De 3 ejere af Lumiére Group A/S er fra venstre, Direktør CEO Michael Grundholm, Salgsdirektør Stefan Jørgensen og Teknisk Direktør Michael Fahrenholtz. Under virksomhedens nye navn tilbydes kunderne i byggebranchen bredere muligheder.

Lumiére Stretch Ceiling Denmark har fået vokseværk

BYGGERIETS UDVIKLING Virksomhedsnyt Gulve, Vægge og Lofter Indeklima

Vækstvirksomheden i Vejle kommer fremover til at operere under det nye paraplynavn, Lumiére Group A/S Nu tilbydes komplette og bæredygtige rumløsninger inden for belysning, stræklofter, akustik og indeklima.

Bag Lumiére Group på Karetmagervej i Vejle står en direktion af 3 visionære ejere: Direktør Michael Grundholm, Salgsdirektør Stefan Jørgensen og Teknisk Direktør Michael Fahrenholtz. Fælles for dem er lysten til udfordringer og innovative, flotte helhedsløsninger til både store og små projekter, hvor stilfuldhed, funktionalitet, indeklima og ansvarlig bæredygtighed vejer tungt.

 


Navneskift markerer bredere favn

For bedre at kunne skabe sammenhængende og stemningsfulde rumløsninger i et stigende antal spændende projekter, har Vejle-virksomheden, der indtil nu er kendt af kunder og leverandører som Lumiére Stretch Ceiling Denmark, nu udvidet produktporteføljen til at omfatte både belysning, stræklofter og akustik.


– Vi vil med vores nye virksomhedsprofil være i stand til at tilbyde arkitekter, ingeniører og entreprenører bedre og mere helstøbte løsninger, som opfylder deres ønsker og giver dem bredere rammer for kreative idéer, konstaterer Salgsdirektør Stefan Jørgensen, og tilføjer: – Samtidig er vi meget bevidste om indeklimaet, miljø og bæredygtighed, uanset om vi i et projekt står for lys, akustik, stræklofter, ventilation, eller det hele i en samlet pakke. Vi vil gerne bidrage med løsninger, der er med til at løfte et projekt. Derfor skifter vi også navn til det mere strømlinede Lumiére Group, som dækker over vores samlede, nye udbudsvifte.

 

 

Nordisk marked

Virksomheden projekterer, leverer og monterer belysning, miljøsikrede stræklofter med mulighed for at integrere et innovativt ventilationssystem, samt akustiske træpanelløsninger.

 

Lumiére Group A/S bevæger sig mere ud på det nordiske marked. Virksomheden designer løsninger i samarbejde med projektets øvrige aktører i flere og flere spændende og til tider spektakulære projekter. Senest kan nævnes Østerport II i København, også kendt som Oslo Plads 2.

Anbefalede artikler