<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Kiilto: Den gode hygiejneløsning skal tænkes hele vejen rundt
Kiilto: Den gode hygiejneløsning skal tænkes hele vejen rundt

Kiilto: Den gode hygiejneløsning skal tænkes hele vejen rundt


Det tidligere Plum A/S er blandt Nordens førende inden for udvikling og produktion af hygiejneløsninger og blev sidste år opkøbt af den finske producent af rengøringsprodukter, Kiilto, som kan hjælpe virksomheder med at opretholde et rent arbejdsmiljø på alle parametre.

De to familievirksomheder, Plum og Kiilto, repræsenterer mere end 250 års erfaring tilsammen og er eksperter i henholdsvis hygiejneløsninger og miljøvenlige kvalitetsprodukter til professionel rengøring. Sammenlægningen betyder, at kunderne har fået adgang til et større og bredere produktsortiment.

 

- Vi beholder fortsat Plum-navnet som et produkt-brand for vores håndhygiejneløsninger samt wipes til rengøring og desinfektion af overflader. Sortimentet suppleres med en lang række Kiilto Pro rengørings-produkter, så vi samlet set står endnu stærkere i forhold til at fremme god hygiejne på arbejdspladsen, udtaler Helle Bilsted, marketingchef hos Kiilto.

 

Håndhygiejne i højsædet

Siden coronavirussen ramte Danmark i februar, har god håndhygiejne været et omdrejningspunkt i
bestræbelserne på at mindske smittespredningen. Med Plum-sortimentet er Kiilto en af nøgleaktørerne på det nordiske marked for håndsprit. Alle produkter er udviklet i eget laboratorium med fokus på effektiv bakteriebekæmpelse, optimal pleje af hænderne samt mindst mulig belastning af miljøet.

 

- Vi sørger for at opfylde alle gældende krav, vores produkter er gennemtestede, og vi går ikke på
kompromis med kvalitet og indholdsstoffer. Det er hårdt for huden, når man ofte spritter hænder, og derfor benytter vi genfugtende ingredienser, ligesom vi går meget op i at levere pakkeløsninger, hvor der også indgår en god, fed håndcreme. Desuden tilbyder vi posesystemer til dispensere, hvilket er med til at minimere både spild og emballagemængde, forklarer Helle Bilsted.

 

011-kiiltoclean-ammattisiivous-print-adobergb-6688

 

Hensynsfuld rengøring

Det er ikke blot håndtering af usynligt snavs i form af virus og bakterier, som Kiilto kan hjælpe deres kunder med. Plum-sortimentet favner også produkter som håndrens, sæber og rengøringswipes til hænder og værktøj, og derudover har den finske koncern udviklet Kiilto Pro, som er en serie af rengøringsprodukter til det professionelle marked. Både Plum og Kiilto Pro produkterne er effektive, gennemtestede og skånsomme.

 

- Kiilto Pro produkterne består af nøje udvalgte råvarer og er primært koncentrater. Det betyder, at man skal bruge mindre kemi og emballage, hvilket gavner både bruger og miljø. Under det nye sortiment har vi også en produktserie kaldet Natura, som er produceret med plantebaserede råvarer og dermed er vedvarende og bionedbrydelige, fortæller Helle Bilsted og fortsætter: 

 

- Hygiejne bør tænkes hele vejen rundt, og vi vil meget gerne hjælpe virksomhederne med at finde løsninger, der passer til deres behov, så de kan opretholde et sundt og rent arbejdsmiljø – også efter virussen har lagt sig, udtaler hun til slut.

CombiPlumElec_5848_2
DSC01026_01A
 
 Fakta

Kiilto er et familieejet finsk selskab grundlagt i 1919. Virksomheden stræber efter at skabe en bæredygtig fremtid og skabe velvære gennem renlighed og med hensyntagen til mennesker og miljø.

Danske Plum A/S, der har rødder helt tilbage til 1860, blev 1. marts 2019 inkluderet i Kiilto. I mere end fem årtier har Plum beskæftiget sig med effektive og brugervenlige løsninger til virksomhedernes
håndhygiejne.

• Kiilto har et bredt fokus på sundheds- og plejesektoren, fødevarebranchen, industri samt institutioner, skoler m.m.