<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Her er elitehåndværkerne 2020 ifølge 3byggetilbud
Her er elitehåndværkerne 2020 ifølge 3byggetilbud

Elitehåndværkeren 2020: Kristian Vecht Fuglsig Simonsen og Michael Peter Abildgaard Drewsen, som står bag Fjordland Kloak og Anlæg ApS.

Her er elitehåndværkerne 2020 ifølge 3byggetilbud


Service og kvalitet er af øverste skuffe, og tidsplan og pris holder fra start til slut. 15 elitehåndværkere er udpeget af portalen 3byggetilbud.dk på baggrund af mere end 50.000 henvendelser fra de danske bygherrer over det seneste år.

Bygherrerne bestemmer vinderne

Traditionen tro har 3byggetilbud.dk indstillet og udpeget 15 elitehåndværkere på baggrund af blandt andet de tilbagemeldinger, som firmaet får fra bygherrer, der beder om tilbud på bygge- og renoveringsprojekter. Bygherrerne rater håndværkere ud fra både svarprocent, tilfredshed med det udførte arbejde. Derudover har portalen haft en jury med, som også så på antallet af vundne opgaver, samt tilbagemeldinger og feedback fra portalens bygherrer. 

 

Et skulderklap og et kvalitetsstempel

3byggetilbud.dk har mere end 1.600 håndværkere tilknyttet deres service, som afgiver tilbud på de omkring 50.000 bygge- og renoveringsopgaver, portalen modtager årligt.

 

- Vi udvælger elitehåndværkerne for at sætte en tyk streg under det imponerende arbejde, som de mange håndværkere, vi har med i netværket, leverer. Det er både et skulderklap til håndværkerne og så er det et kvalitetsstempel overfor bygherrerne. Derfor har det også været meget svært at finde vinderne, fordi vi har så mange håndværkere med, der alle leverer høj kundetilfredshed og højt serviceniveau over hele linjen, fortæller Tino Chris Hansen, som er Costumer Relations Manager hos 3byggetilbud.dk.

 

 

Elitehåndværkeren 2020 er entreprenør og fra Midtsjælland

3byggetilbud.dk har fundet vindere i 14 fagkategorier og blandt dem er Fjordland Kloak og Anlæg fra Viby Sjælland løbet med den helt store titel som elitehåndværkeren 2020.

 

- Fjordland Kloak og Anlæg er meget bevidste om at håndværkerfaget ikke kun er et håndværkerfag, men også et servicefag og denne tilgang har i høj grad betydet mange positive tilbagemeldinger fra de danske bygherrer, slutter han. 

  

Her er vinderne:

Elitemaleren: TB Malerne ApS

Eliteelektrikeren: Trebbien Electric ApS

Elitetømreren: KP’s Tømrerfirma

Elitespecialisten: Sky-Work A/S

Eliteglarmesteren: DK Glas og Montage

Elitemureren: RASK & RUM ApS

Elitebrolæggeren: Rosendal Brolægning ApS

Eliteisolatøren: A-Z Isolering & Totalentreprise ApS

Elitegulvfirmaet: Halling Gulvservice

Den Grønne Eliteprofil: NJ El-service

Elite-VVS’eren: Taulborg VVS ApS

Elitetotalentreprenøren: C.C. Entreprise ApS

Eliteanlægsgartneren: Wicksit I/S

Eliteentreprenøren og elitehåndværkeren: Fjordland Kloak & Anlæg ApS