<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
JeeBee

Feedback fra håndværkerne er afgørende for at udvikle branchen

 • Byggepladsen
 • Byggeriets udvikling
 • Værktøj
 • Arbejdsmiljø
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • 2022-12-12
 • | Af Mathias Stoltz Nielsen

  Byggebranchen har ry for at være glad for business as usual og ikke være åben overfor de nye innovationer, men intet kunne være længere fra sandheden, lyder det fra stifter af opfindervirksomheden Lolle & Nielsen, Steffen Nielsen, som henter brugbar feedback fra interesserede håndværkere.

  Hos opfindervirksomheden, Lolle & Nielsen, har man i mere end et årti udviklet værktøjer og koncepter til byggebranchen, og de oplever stadig stor opbakning blandt håndværkere rundt om i landet, når de kommer forbi med prototyper, der skal gøre det nemmere at arbejde i den fysisk krævende branche.  Koop2
  LN1
  LN2
  LN3
   
     En hjælpende til en hjælpende hånd

  Hvis man vil opfinde et nyttigt produkt, må man først og fremmest kunne identificere et behov, men det er langt fra nogen garanti for, at den løsning man kommer med, bliver en succes bland dem der skal bruge det. Derfor er det vigtigt for virksomheder som Lolle & Nielsen at kunne støtte sig op af dem der ved hvad der kræves af værktøj på en byggeplads. 

   

  - Hvorvidt et nyt produkt har forudsætningerne for at blive en succes på markedet, afhænger i meget stor grad, af den feedback vi får fra dem der skal bruge det i fremtiden. På en rundtur i Jylland, blev vi for nyligt mindet om, hvor hjælpsomme og imødekommende håndværkere er, i at hjælpe os med at optimere vores produkter, siger medstifter Steffen Nielsen.

   

  Stik imod hvad branchen ellers har ry for, har man hos Lolle & Nielsen oplevelsen af, at håndværkere gerne vil bidrage med feedback og generelt er åbne for nye værktøjer og koncepter der kan bidrage til at gøre deres branche mere effektiv og forbedre arbejdsmiljøet. Denne imødekommenhed overfor nye initiativer er nødvendig for at nye produkter kan komme godt fra start og hos Lolle & Nielsen oplever man en branche der er imødekommen for initiativer der vil løse de udfordringer som dagligt optræder på byggepladser rundt om i landet.

   

   

  Fra ekspertviden til ekspertværktøj

  Selvom der altid er travlt på en byggeplads, er Lolle & Nielsen altid begejstrede over interessen i det nye grej de viser frem, og for håndværkerne er det ikke bare et kig ind i fremtiden, men en mulighed for at deltage i at forbedre den.  LN4
  LN5
  LN6
   
     - De kender deres arbejde ud og ind og de er vant til at håndtere de udfordringer de møder. Derfor er deres feedback også altid løsningsorienteret og praktisk, siger Steffen Nielsen.

   

  Selvom det ikke er alt hvad der bliver præsenteret på byggepladsen, der er kærlighed ved første blik for entreprenørerne, er eksperternes vurdering altid afgørende i det næste skridt i processen for Lolle & Nielsen.

   

  - Uden det frivillige engagement fra håndværkerne ville vores produkter ikke være der hvor de er i dag. Men forhåbentligt er den tid de bruger på at hjælpe os med at forbedre vores produkter og koncepter, godt givet ud for branchen i det lange løb, siger Steffen Nielsen.

   

   

   

  Nye løsninger sætter nye standarder

  I byggebranchen er man eksperter i at finde løsninger på problemer når de opstår, for det skal man, hvis ikke alting skal gå i stå. Det kniber dog med internt i branchen at finde vedvarende løsninger der kræver investeringer og ikke viser sig på bundlinjen med det samme. Af den grund er det en udfordring at sætte nye standarder for arbejdsgangen.

   

  For nyligt har Nordic Tech Tools produceret en terrængående multitrækvogn, JeeBee, som vil gøre transport på byggepladsen nemmere, hurtigere og mindre møjsommeligt. Den er lavet, så den vil kunne tilpasse sig lige præcis det der skal transporteres og som ellers er svært at flytte. JeeBee tilbyder nem betjening og en eldreven motor, der ikke bare forbedrer arbejdsgangen, men også arbejdsmiljøet. JeeBee er udviklet Lolle & Nielsen og er klar til levering i januar.

   

  Anbefalede artikler