<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Annonce

Estrup Nature hjælper med FSC og PEFC-certificeringerne

 • Materialer og Løsninger
 • Bæredygtighed
 • Træ
 • 2019-10-10

  Bæredygtighed er ofte forbeholdt større virksomheder. Sådan behøves det ikke at være. Hvis man arbejder med træ-og papirprodukter, har man mulighed for at få de anerkendte certificeringer, FSC og PEFC, igennem en gruppecertificering hos Estrup Nature.

  Når produkter og materialer er mærket med FSC og PEFC, viser det køberen, at produktet er produceret af eller stammer fra skov der er drevet bæredygtigt. Dvs. at der bl.a. ikke er fældet mere træ end der er genplantet. Samtidig kan produkterne spores fra producent til virksomhed, så køberen er garanteret at produktet er bæredygtigt.

   

  Undgå besværlige processer 

  Ønsker man at imødekomme den store efterspørgsel på bæredygtige produkter, uden besværlige processer, så giver det mening at søge hjælp hos Estrup Nature:

   

  - Det kan være en stor mundfuld at få styr på regler og formalia i en certificeringsproces for en lille virksomhed. Vi hjælper med de nødvendige dokumenter, og afholder også et seminar hos jer som virksomhed, så certificeringerne bliver implementeret korrekt i jeres forretningsgange. Hos Estrup Nature har vi udarbejdet en struktureret proces, så bilag og formalia er på plads fra starten og vejleder jer om regler, procedurer og bilag så I forsætter processen korrekt efterfølgende, fortæller Mark Nielsen, Estrup Nature

   

   

  Hvad er en gruppecertificering?

  En gruppecertificering betyder at man deler udgifter til administration af gruppen og certificering. Det gør det økonomisk muligt for mindre virksomheder, også at opnå fordelene ved bæredygtighed og FSC- og PEFC-certifikater. 

   

  Om Estrup Nature

  Estrup Nature er en danskejet virksomhed som tilbyder gruppecertificering til mindre virksomheder der køber, forarbejder og sælger produkter af træ. Virksomheden har kontor på Estrup Hovedgård i Vejen Kommune. 

  Anbefalede artikler