<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Annonce

Den patentanmeldte drænvandsopsamler letter arbejdsgangen

 • Materialer og Løsninger
 • Gulve, Vægge og Lofter
 • 2019-09-10

  Idéen til Draindane opstod i forbindelse med arbejdet med indflytning af beboere i nybyggeri, hvor man dagligt oplever stærkt utilfredse beboere og hårdt pressede administratorer. Balladen går på den nuværende løsning på drænhuller, som er en sort spand – enten stående på gulvet eller hængt op i en krog i loftet.

  Det undrede folkene bag Draindane, at der ikke fandtes en bedre løsning end spanden, og man satte sig for at udvikle et pænere og mere brugervenligt produkt – der kunne gavne både beboere, byggeledere og administratorer.

   

  "En simpel og smart løsning på et tilbagevendende problem”

  Jesper Mulvana Rasmussen fra V8 Construction  Den patentanmeldte Draindane er resultatet. Den ligner en simpel plafond og er æstetisk indbydende og utroligt praktisk. Den har samme farvekode som de fleste lofter. Den skrues op i loftet med en enkelt skrue umiddelbart ved siden af drænhullet. Når Draindane er monteret, sørger den indbygget elektronik for resten. Den melder hvis/når Draindane skal tømmes, (dette kan gøres i mens den sidder oppe i loftet) hvis batteriet skal skiftes og sidst men ikke mindst melder den når drænhullet er udtørret, og Draindane kan tages ned.

   

   

   

  Færre gener for alle parter

  Med Draindane slipper alle parter i et nybyggeri for de gener og tunge, administrative processer, der er forbundet med at dræne vand helt ud af lofterne. Kort sagt letter Draindane arbejdsgangene for byggeledere, håndværkere og giver glade og tilfredse beboere. Peter Wilner Hansen
  CEO & Founder af Draindane udtaler i den forbindelse:

   

  "Brugervenlig løsning, som skaber værdi for alle parter”

  Frederik Peter Ladegaard fra B. Nygaard Sørensen A/S  - Lige nu er Draindane ved at introducere på markedet, og drænvandsopsamleren har været testet hos ti forskellige byggefirmaer, der har underskrevet en firstmoveraftale. Vi har allerede fået flere genbestillinger fra de ti firmaer og den første egentlige produktion er netop landet.


  "Nem at sætte op og elektronikken fungerer. Det er en lettelse både for os og beboerne, at Draindane melder både, hvis den skal tømmes for vand, eller når den er klar til at blive taget ned”

  Sjælsø Mamagement  Vi er allerede godt i gang med at levere de næste og imens gør vi meget ud af hele tiden, at videreudvikle vores produkt. For at skåne miljøet er Draindane produceret til at kunne genbruges. Den er ydermere fremstillet i genbrugsplast, så vi med produktionen ikke bidrager negativt til overforbruget af plast. En Draindane vejer under en tiendedel af, hvad en plastikspand gør.

   

  Følgende scenarier er ikke ualmindelige: Byggelederen skal bruge tid på at administrere det ugentlige tilsyn af drænhuller. Ny-indflyttede beboere kan nyde den tvivlsomme ære at have spande stående eller hængende i deres lejlighed, indtil vandet er drænet helt fra lofterne. 


  ”Draindane er super nem i brug og vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra beboerne”

  Peter Schwartzlose fra Ing-Con

   

  Ejendomsadministratorer bøvler med meget utilfredse lejere og huslejekompensation, fordi lejerne ikke vil acceptere generne ved at have spande stående eller hængende i deres helt nye lejlighed.

   

  Anbefalede artikler