<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
1
Annonce

Blåkläder Workwear: Lyt til brugerne

 • Beklædning
 • Arbejdsmiljø
 • 2016-06-22
 • | Af Rune H Jensen
 • Det rigtige arbejdstøj er afgørende for virksomheder som NCC, der netop har forlænget aftalen med Blåkläder Workwear om arbejdstøj til alle virksomhedens ansatte i Skandinavien.

  For en førende udviklings- og entreprenørvirksomhed i Nordeuropa, der dagligt sender talrige medarbejdere ud på byggepladser og offentlige veje, er sikkerhed og passende arbejdstøj en absolut nødvendighed for NCC.

   

  Det har ført til et mangeårigt samarbejde med Blåkläder Workwear, der leverer arbejdstøj, sko og handsker til NCC, og den nordiske aftale med entreprenørvirksomheden er nu blevet forlænget med yderligere tre år.


  Styr på processerne og egne fabrikker

  - Alle vores 18.000 medarbejdere i Norden bruger arbejdstøj fra Blåkläder Workwear – både i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

   

  Vi har et supergodt og tæt samarbejde med Blåkläder Workwear, hvor vi også tager del i designprocessen og er med ude at besøge fabrikkerne – så vi er sikre på, at kvalitet, funktionalitet og holdbarhed samt de etiske og miljømæssige forhold er helt i orden, da vi stiller strenge krav til miljø og bæredygtighed, siger Lene Kiil, Category Manager hos NCC Danmark A/S.

   

  - Det er en stor force hos Blåkläder Workwear, at de virkelig har styr på processerne og har egne fabrikker. Som bruger er det f.eks. supervigtigt, at producenten har fuld ret over produktionen, at der er styr på giftstoffer, og at der ikke foregår børnearbejde.

   

  Det gør der helt sikkert ikke her. Og så må tøjet jo også gerne se lidt smart ud.

   


  Den drivende kraft: Udvikling

  Hos Blåkläder Workwear er man særdeles bevidst om de høje krav, der stilles til arbejdstøjet både hvad angår sikkerhed, design og funktionalitet hos store og etisk bevidste virksomheder som NCC:

   

  - Den drivende kraft hos Blåkläder ligger i udfordringen i at udvikle produkter, der gør arbejdsdagen for fagmanden mere sikker, lettere og mere behagelig.

   

  Mottoet er, at det skal være korrekt, sikkert og smart påklædning fra inderst til yderst, og den tilgang bliver værdsat af NCC i Danmark og resten af Skandinavien, siger Lars Knudstrup, Key Account Manager i Blåkläder Danmark.

   

  - Vi er meget stolte over at modtage den tillid fra NCC. Det beviser, at vores investeringer betaler sig, og at vi fokuserer på de rigtige ting. Samtidig giver de os udfordringer, der gør, at vi både udvikler os og ekspanderer, fortsætter han.

   

  For Blåkläder Workwear handler det netop om kontinuerligt at udfordre markedet for arbejdstøj. Som i tilfældet NCC sker produktudviklingen i tæt samarbejde med brugerne, og kollektionerne bliver udviklet i henhold til kravene på markedet.

   

  De specialudviklede løsninger til specifikke erhverv og lande bliver skabt via lydhørhed og en fleksibel produktion i egne fabrikker i Sri Lanka og Vietnam ifølge Lars Knudstrup.

   

  Funktion, kvalitet og design

  - Det er vigtigt at lytte til brugerne – i stedet for bare at gøre, hvad vi mener er rigtigt. Mange af vores kunder har vores tøj på i mindst 40 timer om ugen, så udfordringen er at kombinere funktion og kvalitet med design for at opnå succes, siger Lars Knudstrup.

   

  Store aftaler som samarbejdet med NCC kræver mere af Blåkläder Workwears kapacitet. Derfor investerer virksomheden nu også i det fuldautomatiske lagersystem AutoStore, som gør det muligt, at lagerdisponeringen bliver 60 % mere effektiv.

   

  Desuden giver systemet en hurtigere håndtering af ordrer og forøget leveringsevne til NCC og andre kunder. Det forlængede nordiske aftale mellem Blåkläder Workwear og NCC løber nu foreløbig frem til 2019 og gør Blåkläder Workwear til en eksklusiv leverandør af arbejdstøj til de ansatte i NCC’s nordiske selskaber.

   
  Anbefalede artikler