<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Det_Perfekte_Match

Date dine håndværkerbukser i Blåkläders Matchmaker

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Byggepladsen
 • Beklædning
 • Arbejdsmiljø
 • 2024-05-22
 • | Af Redaktionen
 • Selvom Blåkläder allerede har 3.894 unikke håndværkerbukser, du kan vælge imellem, er det ikke altid nemt at finde det perfekte par. I den nye Blåkläder Matchmaker får du en virtuel skrædderguide til at finde ’den eneste ene’.

  Måske kunne benlængden være lidt længere eller nogle arbejdsstillinger får bukserne til at trække skævt og stramme. Menneskekroppen kommer i mange former og størrelser. Derfor har Blåkläder gennem årene løbende lagt nye håndværkerbukser ind i sortimentet, så man nu er oppe på at producere 3.894 forskellige håndværkerbukser til både mænd og kvinder. Oveni har Blåkläder nu introduceret en løsning, der kan beskrives som en datingside for håndværkere og håndværkerbukser.

  Matchmaker er en virtuel skrædder, der kan guide dig til det ideelle buksematch. De skræddersyede håndværkerbukser er derfor nu inden for rækkevidde.

  Blåkläder Matchmaker fungerer som en virtuel skrædder. Brugeren besvarer spørgsmål om krav til slidstyrke, strækbarhed, funktionalitet, pasform og synlighed. Ud fra brugerens krav til bukserne kan Matchmaker via en avanceret algoritme matche herefter ens behov med den perfekte buksemodel fra Blåkläders sortiment.

  - Vi har brugt de seneste 50 år på at udvikle håndværkerbukser i et hav af varianter. Det tager godt to år at nå i mål med vores håndværkerbukser fra den første streg på papiret i designafdelingen, til bukserne syes på fabrikken. Hver buksemodel har sin egen helt unikke pasform for på bedste vis at imødekomme kravene til funktionalitet, holdbarhed og design. Men selv med så mange valgmuligheder kan man godt føle, at det ikke er kærlighed ved første blik. Derfor har vi lanceret en avanceret virtuel skrædder, der matchmaker håndværkerben med bukser. Både til kvinder og mænd. Det skulle gerne føre til evig kærlighed på buksefronten, siger René Christiansen, Country Manager for Blåkläder Workwear i Danmark i en pressemeddelelse.

   

  Presser bukserne konstant

  Blåkläder producerer 3.894 unikke håndværkerbukser, som konstant opdateres for at imødekomme håndværkernes behov. Dette kan betyde ekstra plads i lommerne, øget slidstyrke bestemte steder eller justeringer af tekstiler, sømme og lynlåse. Alle disse forbedringer testes grundigt i Blåkläders laboratorium og af uafhængige testvirksomheder.

  - Vi går efter at designe bukser, der føles som om, de er skræddersyet til den enkelte bruger. Det kræver et intenst fokus på selv de mindste detaljer. Især i formgivningen af benene, der stiller store krav til pasformen, alt efter hvilke opgaver man arbejder med, tilføjer RoseMarie Näsström, produktudvikler i Blåkläder.

  Anbefalede artikler