<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image
Annonce

Air Liquide: Gode tilbud på miljøvenlige løsninger til køleanlæg

 • MATERIALER og LØSNINGER
 • Indeklima
 • 2019-04-30

 • Vælg en miljøvenlig løsning fra Air Liquide til dit køleanlæg! Så enkelt kan det siges, særligt hvis man spørger salgsassistent hos Air Liquide, Anne Mette Sørensen. Man kan møde folkene og produkterne og løsningerne bag Air Liquide på den kommende VVS-messe.

  - Vores løsninger inden for HVAC-R-industrien er tilpasset gældende love og forordninger og omfatter gasser til både kølesystemer og læksøgning, siger Anne Mette Sørensen. Hun opfordrer også alle til at besøge Air Liquides stand B-2437 på VVS-messen, til en snak om deres miljøvenlige løsninger. Blandt de mange løsninger Air Liquide har at byde på, er følgende især vigtige:

   

  Kølesystemer – vælg R744 kuldioxid

  Air Liquides R744 kuldioxid (CO 2) er et miljøvenligt, naturligt kølemiddel med gode termodynamiske egenskaber, lavt energiforbrug og minimalt GWP (Global Warming Potential). R744 kan anvendes til:
  - Kommerciel køling
  - Kontrolleret atmosfære
  - Køle- og fryselagre
  - Transportfartøjer
  - Mobil aircondition

   

  Læksøgning vælg ARCAL N5-5
  Arcal N5-5 (5% hydrogen i nitrogen) er en almindelig gasblanding til læksøgning. Den er hverken brandfarlig, giftig eller miljøfarlig, og man kan opdage betydeligt mindre lækager med denne blanding end med rent nitrogen eller en læksøgningsspray.

   

  Trykprøvning og læksøgning vælg nitrogen
  Nitrogen er den mest almindelige og omkostningseffektive gas til den trykprøvning og læksøgning, der udføres, inden man fylder kølemiddel i systemet.

   

  En gasflaske til køle- og varmepumpeteknologi
  ALbee Cool Nitrogen fra Air Liquide er en smart, bærbar flaske specialfremstillet til arbejde med varmepumpe- og airconditionsystemer.

   

  Miljøvenlige kølemidler er fremtiden
  HVAC-R-industrien står over for en stor udfordring i forbindelse med den europæiske F-gasforordning. Forordningen er vedtaget for at mindske udslip af visse fluorescerende drivhusgasser, der bidrager til den globale opvarmning. For HVAC-R-industrien betyder forordningen, at det kølemiddel, der anvendes til bl.a. varmepumper eller køle- og fryseudstyr, skal udfases ved nyinstallation og service:

   

  - Nye løsninger er derfor på stærk fremmarch som erstatning for eksisterende kølemidler og kølesystemer. Air Liquide har de løsninger, du har brug for, afslutter Anne Mette Sørensen.

  Anbefalede artikler