<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image
Annonce

Vandrehjem bygger nyt og byder tunnelbyggerne velkommen

 • ANLÆG
 • BYGGERIETS UDVIKLING
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Femern
 • 2021-12-13
 • Tekst af Thomas Schiermacher
 • Danhostel Maribo er et nyt vandrehjem, bygget i 2020. Vandrehjemmet er ejet og drevet af Maribo Hallerne, som også er den nærmeste nabo. Da vandrehjemmet åbnede, var det med en række hytter med plads til seks overnattende. Nu tager Danhostel Maribo et nyt skridt og udvider kapaciteten med fem helt nye og lækre topersoners hytter – og der er flere på vej.

  Det summer af aktivitet i miljøet omkring Maribo Hallerne. Hver dag går mellem 800-1000 gennem dørene for at deltage i aktiviteterne under hallernes tag. Her går lokale til svømning, de spiller håndbold eller padel og går til volleyball, holder møder og meget mere. Maribo Hallerne er helt centrale i lokalsamfundet og omdrejningspunkt i områdets foreningsliv. Men Maribo Hallerne er også meget mere end det.

  IMG_0224
  IMG_0226
  IMG_0225
   
     For med etableringen af Danhostel Maribo i 2020 kom helt nye muligheder til. Det nye vandrehjem sørger for overnatningsmulighed i Maribo, der hidtil har manglet - endda i et prisniveau, hvor alle kan være med.  Det nyder området godt af og de mange friluftsturister, vandrende på pilgrimsruterne og andre turister får et hyggeligt, moderne og lækkert sted at samle kræfter. Det sikrer de nye hytter, der ligger med i gåafstand fra midten af Maribo by, hvor domkirken ligger og den smukke Søndersø - og samtidig ganske tæt på motorvejen.


  Hostel med vokseværk

  Danhostel Maribo har kun eksisteret i et par år. Men succesen med hytterne har været stor. Derfor er der vokseværk i virksomheden og for kort tid siden blev det seneste skud på Danhostel Maribos stamme indviet. Fem spritnye topersoners hytter med eget bad og toilet, the-køkken og tv står klar til at tiltrække en særlig gruppe gæster.


  Læs også:

  Kæmpeordre til Give Steel


  - Vi har netop indviet vores fem helt nye topersoners hytter. De er moderne og superlækre og vi regner med at de kan tiltrække en ny kundegruppe, siger Morten H. Nielsen, der er direktør i Danhostel Maribo.

  De nye kunder skal blandt andet komme fra byggeriet af Femern Bælt-forbindelsen. Her er behov for midlertidige boliger til de mange folk, der er med til at bygge, grave og støbe forbindelsen til Tyskland. Arbejderne skal typisk bo og arbejde på Lolland i længere perioder og en del af dem kommer langvejs fra. Det stiller krav til indkvartering og de krav er Danhostel Maribo klar til at indfri.

  IMG_0234
  IMG_0223
  IMG_0233
   
   

  - Vi giver mulighed for at bo godt og billigt. Men der er mere, for vi har også et flot 90 kvm stort fælleshus, der hører til Danhostel Maribo. Der er et stort køkken, opholdsrum og wi-fi.

  Og så kan man jo benytte hallernes faciliteter, mens man bor her. Der er både svømmehal og nye padel-baner på vej og man kan spise i Sportscaféen, siger Morten H. Nielsen.

  - Maribo Hallerne ikke havde de faciliteter, der skulle til for at tiltrække bl.a. sportsfolk, der skulle på træningslejr. Vi ikke kunne tilbyde ordentlige moderne indkvarteringsmuligheder.


  Det har vi ændret på med at blive en del af Danhostel. Samtidig vil vi gerne være med til at udvikle Lolland Kommune og Lolland i det hele taget, ved at tiltrække turister og tilbyde indkvartering til folkene på Femern Bælt-forbindelsen.

  - Vi regner med at vi kan leje de nye hytter ud på lange kontrakter til folk, der arbejder på at bygge på Femern Bælt-forbindelsen. Hytterne er perfekte til en person, siger han.


  Flere i fremtiden

  Væksten i Danhostel Maribos hyttepark stopper ikke med de fem nye hytter. Der er plads til flere på området og viser det sig, at der er efterspørgsel, så bliver de opført.

  - Vi har plads til fire hytter mere på området. Og dem bygger vi, så snart det giver mening, siger direktør Morten H. Nielsen. Danhostel Maribo ligger kun 15 minutters kørsel fra Rødbyhavn, hvor arbejdet med Femern Bælt-forbindelsen er i fuld gang.

  Anbefalede artikler