<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Værktøjstest: Milwaukee One-key led kompakt arbejdslampe og led arbejdslampe – Fri og effektiv belysning
annonce

Værktøjstest: Milwaukee One-key led kompakt arbejdslampe og led arbejdslampe – Fri og effektiv belysning

 

Milwaukee har skabt en serie af batteridrevne arbejdslamper, der på den laveste lysstyrke har helt op til otte timers driftstid på et enkelt 5,0 Ah batteri. Med praktiske ophængs-muligheder, slagfaste linser i polykarbonat og varierende lysstyrker, er de et handy alternativ til de traditionelle arbejdslamper.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg og Mikkel Weber Sandahl

 

 

Da lamperne skulle testes, bevægede håndværkerpanelet sig ud i AOs lager for at teste lysstyrke og den generelle anvendelighed. Der er en generel enighed om, at begge lamper er særdeles effektive, med et godt arbejdslys.

 

- De er lette at håndtere. Håndtaget er godt placeret, og de står godt fast, hvilket jo er vigtigt hvis man kravler rundt på lidt ujævne overflader. Det er ingen tvivl om, at i forhold til arbejdsbelysning, så leverer de to lamper her varen. De er hertil lette at indstille, og det er jo rart at man kan justere lysstyrken, fortæller Justian Raahauge fra Exponent.

 

Læs mere om Værktøj

 

- Ja det er jo som et fyrtårn. Den her belysning vil kunne dække de fleste behov. Jeg er også meget tilfreds med kombinationen af, at de kan køre på batteri og ledning, så man selv kan bestemme, om man vil bruge batteri eller ledning. Det giver en god fleksibilitet og tryghed, så man kun behøver en eller to lamper, og så vil de kunne klare de fleste opgaver, man kaster efter dem, forklarer Asmus Kroman fra Den Grå Tømrer.

 

- Jeg er sikker på at fleksibiliteten, holdbarheden og lysstyrken ville tiltale mange håndværkere, men for malere er det her da noget, man slet ikke kan undvære, afslutter Søren Frost fra V.T.S.

 

Læs også Bygge- & Anlægsavisens test af Milwaukee Kap-/geringssav: Masser af styrke

 

 

Læs mere om Milwaukee M18 SLSP 360° led arbejdslampe på Milwaukees hjemmeside

 

 

Tekniske specifikationer

 

Milwaukee M18 ONESLSP-0 One-key led kompakt arbejdslampe

Kompatibel med alle Milwaukee M18 batterier

Jævnspænding: 18 V

Maks. driftstid med M18 B5 batteri: 2, 4, 8 timer

Maks. lyseffekt (Lumen):  4400 / 2100 / 1000

Spænding: 110V - 240V

Vægt inkl. Batteri: 5.4 kg

 

 

M18 SLSP 360° led arbejdslampe

Kompatibel med alle Milwaukee M18 batterier

Jævnspænding: 18 V

Maks. driftstid med M18 B5 batteri: 2, 4, 8 timer

Maks. lyseffekt (Lumen):  4400 / 2100 / 1000

Vekselspænding: 220V - 240V

Vægt inkl. Batteri: 5.4 kg

 

 

 

Læs mere om Milwaukee M18 ONESLSP-0 One-key led kompakt arbejdslampe på Milwaukees hjemmeside

 

 

Bygge- & Anlægsavisens håndværkerpanel:

 

Roskilde Tekniske Skole - Danmarks snedkerelite

Roskilde tekniske skoleExponentDen Grå Tømrer og Hoffmann, har stillet tre af deres dygtige Skills-elever og lærlinge til rådighed.

 

Justian Raahauge er i lære som maskinsnedker hos Exponent A/S og har vundet DM i Skills for bygningssnedkere. Han skal senere på året repræsentere Danmark ved EM i Skills i Ungarn.

 

Asmus Kromann er i lære som bygningssnedker hos Den Grå Tømrer og fik en flot fjerdeplads ved DM i Skills dette år.

 

Steffen Slott Jørgensen er i lære som bygningssnedker hos Hoffmann og skal dyste ved DM i Skills for første gang i 2019.

 

KN Byg: Vinder af Årets Håndværker

I 2017 vandt det familieejede KN Byg prisen Årets Håndværker i kategorien Tømrer 10+ ansatte. Både i 2016 og 2018 har de været blandt finalisterne. De stillede deres to erfarne tømrere Martin Johansen og Morten Arnek til rådighed.

 

 

Vestegnens Tømrer og Snedker Enterprise: Service i højsædet

V.T.S. udfører en bred vifte af tømrer og snedkeropgaver, hvor målet er at levere et stykke kvalitetsarbejde til en fornuftig pris. Fokus ligger især på at rådgive og sparre med kunderne, før arbejdet påbegyndes. Her stillede tømreren Søren Frost op til at prøve kræfter med værktøjet.

 

 

Tak til AO Johansen

Bygge- & Anlægsavisen har i værktøjstesten fået lov at benytte AO Håndværkerbutik på Ingerslevsgade 54 i København, hvor vi mærkede både stor faglighed og et højt serviceniveau hos alle medarbejderne. Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. AO Johansen har i over 100 år været førende inden for salg af materialer til tekniske installationsmateriale i Danmark, og i dag tæller man omkring 700 medarbejdere og et sortiment på over 400.000 produkter.