<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
VR Travel
Annonce

VR Travel tilbyder solidt knowhow til erhvervsrejsende til Grønland

 • Nordatlantisk Byggeri
 • Veje og Infrastruktur
 • Varevogne og Transport
 • 2022-11-09
 • | Af Gudrun Henrysdóttir

  Rejseselskabet fra Vejle, VR Travel, har gennem mere end 50 år tilbudt rejser, der giver erhvervsrejsende en fordelagtig oplevelse uden bekymring – også når turen går til det mere logistisk udfordrende Grønland.

  VR Travel eller ”vi er travel” hvis man læser det på engelsk, er et erfarent rejseselskab med en høj professionalisme og ekspertise. Som der hentydes i det lille ordspil i VR Travel, så refererer navnet til et rejseselskab, som har forstand på rejser, og som kendetegnes ved et internationalt udsyn, med indsigt i rejser og alt det praktiske og logistiske dertil.

   

  Kunden i centrum

  For VR Travel er kunden i centrum, hvorfor alt arbejde handler om at tilbyde de helt rigtige løsninger til kunden. Gennem 50 år har de serviceret erhvervsrejsende kunder typisk ifm. forretning, promovering, konferencer og teambuilding.

   

  - Vi er et uvildigt rejseselskab, der arbejder med en flad struktur og en høj gennemsigtighed. Kundens tarv er det vigtigste for os, derfor er vi helt neutrale, hvad angår aftaler med flyselskaber, hoteller, biludlejning og andet. Vi arbejder udelukkende ud fra, hvad der er i kundens interesse og qua den flade organisationsstruktur kan hurtigt tilpasse os, siger Ole Svendsen, direktør for VR Travel.

   

  Den gode kunderelation, som rejseselskabet har oparbejdet gennem årene, skyldes særdeles et højt serviceniveau, gennemsigtighed af priser og muligheden for tilpasning. Overordnet tilbydes to typer services, hvor kunden enten selv booker og benytter selskabet for vejledning ved eksempelvis pristjek eller en helhedsløsning, hvor selskabet står for booking samt yder personlig rådgivning. Begge modeller tilbyder en fleksibilitet for kunden og mindst mulige kompromisser på pris, kvalitet og komfort.

   

  - Med vores kendskab til markedet gennem mange års erfaring og et solidt knowhow kan vi sammensætte rejsen, så at den er overskuelig og uden bekymring for kunden. Fordelen ved at arbejde med dette til hverdag er, at vi ved hvilke sammensætninger fungerer bedst; hvor meget tid skal sættet af til mellemlanding, så at alle medarbejdere kommer med, og vi har styr på biludlejning, hotel, bagage og meget mere. Derudover står vi bedre til at forhandle priser med udbydere og lave ekstra tilpasninger, fx med bagage, siger Ole Svendsen.

   

  Isbjerg (002)


  Lokalt forankret i Grønland

  Det særlige ved VR Travel’s erhvervsrejser til Grønland er, at selskabet har egen afdeling i Nuuk, som understøtter en god og indsigtsfuld rådgivning til de mange destinationer i Grønland.

   

  - Grønland er et stort land, og det kan være uoverskueligt for den enkelt at finde frem til, hvordan man kommer fra det ene sted til det andet. Her er det vores force, at vi har en afdeling i Nuuk med dygtige rejsekonsulenter, der orienterer sig i de mange større og mindre destinationer, og som står til rådighed døgnet rundt, siger Ole Svendsen.

   

  Afslutningsvis fortæller direktøren, at afdelingen i Grønland kom til, efter at rejseselskabet, som den gang hed Vejle Rejser, i en årrække i 1980’erne havde serviceret kunder til kryolitminen, og som efterfølgende oplevede øget interesse fra andre kunder og erhvervsrejsende. Dengang som nu skyldes deres eksistensgrundlag et ægte og højt serviceniveau.

  Anbefalede artikler