<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Ovenfra2_
Annonce

230 boliger i Jyderup Nord

VIP bygger over 230 bæredygtige boliger i Jyderup Nord

 • Anlæg
 • Byggeprojekter
 • Bæredygtighed
 • 2022-02-14

 • VIP Construction/Estate
 • Fokus er på bæredygtige og energivenlige boliger, som skaber værdi for beboere og kunder, når VIP Estate og Construction bygger over 230 boliger i Jyderup Nord. Målet er, at byggeriet bliver certificeret DGNB Sølv, skriver VIP.

  Det blev VIP Estate og Construction, der erhvervede den store grund på godt 90.000 kvm. i Jyderup Nord, der var i udbud hos Holbæk Kommune. På grunden kommer VIP til at stå for byudviklingen af et helt nyt boligområde på lidt over 230 boliger.

   

  De grønne ambitioner er i top for byggeriet både, hvad angår materialer, energioptimering og kvalitet, men også i tankerne for at skabe social bæredygtighed og diversitet i området.

   

  De 233 boliger på grunden bliver fordelt på 24 parcelhuse, 95 rækkehuse og 114 etageboliger, der ligger i størrelserne fra 180 til 59 kvm. 

   

  FORSLAG TIL UDVIKLING AF STRANDVANG 20_3
  FORSLAG TIL UDVIKLING AF STRANDVANG 20
   
   
  illustrationer, forslag til udvikling af strandvang 20


  Fra finansiel rådgivning til hjælp til at udføre boligdrømme

  VIP Estate og Construction favner hele vejen rundt i opgaveløsninger inden for byggeri. VIP er grundlagt af økonom Nadeem Javed og samler totalentrepriser, håndværk- og byggeopgaver samt finansieringsrådgivning under samme tag.

   

  Firmaet begyndte som VIP Estate, der tilbyder finansiel og juridisk rådgivning til boligkøb. Men efterhånden oplevede de hos VIP, at kunderne også efterspurgte rådgivning til at realisere boligdrømmene og hjælp til den arkitektoniske og byggetekniske del.

   

  I VIP Construction kan de derfor tilbyde rådgivning og udførsel af alle opgaver i hele processen frem til, at kunden står med nøglerne til drømmehuset. Fra de første skitser til det færdige byggeri, er VIP med hele vejen og benytter sine samarbejder med et netværk af samarbejdspartnere samt erfarne og dygtige håndværkere.

   

  I dag er VIP også gået skridtet videre og opkøber grunde og ejendomme, hvor de selv står for projektudviklingen. De ønsker at tænke innovativt og ind i fremtiden i forhold til at ombygge og renovere bygninger. For eksempel er en gård, Strandvang 20 ved Lejre, blevet bygget om til fem rækkehuse og grunden er udstykket til to parcelhusgrunde.

   

  Hos VIP ser de det som en fordel at kunne være med allerede i udviklingsfasen, da de derved lettere kan tænke bæredygtighed og det grønne aftryk ind fra starten, i både materialer og alle processer.

   

  FORSLAG TIL UDVIKLING AF STRANDVANG 20_2Forslag til udvikling af Strandvang 20
  Stiler efter DGNB Sølv

  Målet for boligbyggeriet i Jyderup Nord er, at bebyggelsen skal leve op til bæredygtighedsprincipper svarende til DGNB Sølv med alt, hvad det indebærer omkring energi- og miljørigtige processer, materialer og byggemetoder, social diversitet, samspil med naturen og regnvandshåndtering. 

   

  Boligerne vil variere i deres arkitektoniske udtryk, da de skal opfylde behov hos forskellige målgrupper. Området skal indeholde boliger for unge som ældre, enlige, par og børnefamilier.

   

  Bebyggelsen bliver omgivet af grønne arealer, så boligerne ligger som klynger i landskabet med plads rundt om til både parkeringspladser og imødekommende lege- og opholdsområder.

   

   

  Skaber værdi for både kunder og brugere

  For VIP er fokus på kvalitet, bæredygtighed og innovation. Alle byggerier skal skabe værdi for brugerne, og VIP lægger vægt på, at kunden kan føle sig tryg i såvel den håndværksmæssige del som den finansielle del.

   

  FORSLAG TIL UDVIKLING AF STRANDVANG 20_4Forslag til udvikling af strandvang 20  I hvert projekt tænkes der i, hvad er realistisk at gøre, og hvordan kan man skabe mest mulig værdi for dem, som skal bo i boligerne.

   

  Paletten af mange forskellige typer af opgaver, som VIP løser, gør, at VIP hele tiden lærer nyt. Hver byggesag og kundes behov er en unik måde at lære nyt og følge med i fremtidens krav til kvalitet, bæredygtighed og energioptimering, skriver VIP.  Om VIP:

  VIP Construction og VIP Estate totalentrepriser, renoveringer, nybyggeri, samt fagentrepriser, fx betonarbejder, maler-, murer- og tømreropgaver og mandskabsudlejning.

  Firmaet er placeret i Hedehusene ved Roskilde og arbejder hovedsageligt på Sjælland, men udfører også opgaver i resten af Danmark.

  Anbefalede artikler