<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Michael B Hansen

Michael B. Hansen, markedsdirektør i Uno-X Mobility Danmark A/S

Uno-X Truck sætter strøm til den tunge trafik i Vejen

 • Varevogne og Transport
 • Byggeriets udvikling
 • Virksomhedsnyt
 • 2024-03-07

  El-lastbiler kan nu lægge et stop ind i ruten i Vejen ved Uno-X Truck’s nye ladestander, der lige er er åbnet. Markedsdirektør Michael B. Hansen fortæller om stigende interesse hos kunderne for elektricificering af den tunge trafik.

  Ladestander Vejen


  Åbningen af en ny ladestander cementerer virksomhedens position som frontløber inden for elektrificeringen af den tunge trafik. Det handler om at imødekomme kundernes behov, siger markedsdirektør. 

  Med åbningen af en ny ladestander til el-lastbiler i Vejen, lægger Uno-X Truck endnu et lag på sit arbejde med at understøtte elektrificeringen af den tunge trafik. 

  Det er både hos Uno-X’s kunder og på tværs af transportbranchens aktører, at der investeres i el-lastbiler. En positiv udvikling, der bakkes op af tal fra De Danske Bilimportører, som viser, at andelen af nyregistrerede el-lastbiler i Danmark er næsten firedoblet fra 2022 til nu.

  Åbningen er også oplagt set i lyset af den stigende efterspørgsel på el blandt kunderne, siger markedsdirektør i Uno-X Mobility Danmark A/S, Michael B. Hansen i en pressemeddelelse.

  - Selvom vi kun er i den spæde fase af elektrificeringen af den tunge trafik, er jeg overbevist om, at det kommer til at gå stærkt den kommende tid. Vi mærker en øget interesse hos vores kunder, og vores vigtigste opgave er at imødekomme deres behov, blandt ved at sikre den optimale geografiske infrastruktur, siger Michael B. Hansen og tilføjer: 

  - Åbningen i Vejen er et strategisk skridt i den rigtige retning i forhold til at støtte op om fremtidens mobilitet.

   

  På forkant med udviklingen

  I de senere år har Uno-X-Truck øget sit engagement i branchens elektrificering. El-ladestanderen i Vejen, der er placeret på Vestermarksvej 2 tæt ved E20-motorvejen, markerer den tredje af sin slags under deres faner. I marts 2023 åbnede man den første i Nyborg, som blev fulgt op af en i Horsens i juli samme år. 

  - Vi har historisk altid flyttet os sammen med kunderne og deres behov, og det fortsætter vi med. Vores investering og målrettede arbejde med elektrificeringen er et bevis på, at vi har fuldt fokus på at gøre hverdagen så praktisk og overskuelig som overhovedet muligt for vores slutkunder, siger Michael B. Hansen og fortsætter:

  - Fælles for alle vores ladestandere er, at de er placeret strategisk tæt på motorvejen. Vi ved, at tid er en vigtig faktor for vores kunder, og derfor skal standerne altid være nemme at tilgå.

   

   

  Anbefalede artikler