<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Nordic værn Glas3_1920
Annonce

Terrasseværn der matcher bygningens udtryk

 • Materialer og Løsninger
 • Anlæg
 • Byggeriets udvikling
 • Tag og Facade
 • Byrum
 • Renovering
 • Stål
 • 2023-07-04
 • Både til boligens og restaurantens terrasse er Stålcarportens eksklusive terrasseværn ideelt som sikkerhedsværn. Det beskytter mod vind og vejr, så du kan nyde udsigten i solskin - og når det blæser.

  Højde justerbart værn Terrasse_600


  Nordic Terrasseværn har et smukt og enkelt udtryk og egner sig til både inden- og udendørs brug. Terrasseværnet består af varmgalvaniserede stolper og fyldninger med enten stålbalustre eller hærdet glas, samt en håndliste i enten hårdttræ, komposit eller stål. Det hærdede glas fås i alverdens farver, men som standard leverer vi det klart, matteret eller mørktonet. Som standard fås systemet med fyldninger i størrelserne 120, 60, 37,7 og 19 cm, men dette kan også tilpasses.

   

  Gelændersystemet kan både fås med en montageplade til vandret montage og med montagehuller til lodret montage. Gelændersystemet kan monteres både horisontalt og på skrånede overflader, såsom trapper og nedkørsler.

   

  Moderne løsning til nybygget villa

  Til en terrasse i Roskilde ønskede kunden et stramt og moderne værn, der komplimenterede den smukke, nybyggede villa og kunne skabe læ på terrassen, uden at spolere den fantastiske udsigt. Vores løsninger omfattede at levering og montering af vores Nordic Pro-værn i galvaniseret stål med fyldninger i komposit Z-profil og hærdet glas.

   

  Enkelt terrasseværn til renoveret bolig

  Til en kunde i Rungsted har vi leveret og monteret vores Nordic værn på en eksisterende terrasse med trappe. Værnet er leveret i galvaniseret stål og med håndlister er af mahogni. Kunden ønskede en enkel og stilren løsning, der passede til den smukt renoverede bungalow og nybyggede terrasse.

   

  Nordic pro værn 1600

   

   

  Glasværn, der giver læ uanset vejret

  Et højdejusterbart glasværn giver mulighed for at sidde i læ på terrassen, så du kan nyde dit yndlingsudendørsområde fra foråret til efteråret. Både i stille vejr på en varm dag, med nedslået værn, hvor en let brise kan køle dig ned, og på en blæsende dag i læ bag det opslåede værn. Det højdejusterbare glasværn fås også med blomsterkummer, og i såvel en stationær som en flytbar udgave.

   

  Få fleksibilitet

  Man kan også kombinere det højdejusterbare glasværn med en af vores pergolaer for at få optimal beskyttelse og fleksibilitet. Her er det ikke kun værnet, der skærmer eller lukker elementerne ind. Det oplukkelige tag på pergolaen gør det muligt at lukke af for sol og regn, eller lukke det hele ind.

   

  Nordic pro værn 3_1600

   

  Tiltrækker og skærmer gæster

  Med det højdejusterbare glasværn kan du skabe en udendørs oase ved din cafe eller restaurant, der beskytter dine gæster mod vind, vejr, støj og bilos, samtidigt med at forbipasserende drages af stemningen og atmosfæren på cafeen. Lad kunderne nyde en let brise på en varm sommerdag med nedslået glasværn, og forlæng udendørssæsonen forår og efterår ved at slå glasværnet op, så gæsterne kan sidde i læ på en blæsende dag.

   

  Det højdejusterbare glasværn er et populært valg for hoteller. Her bruges det til at skabe læ og atmosfære, uden at tage udsigten. Det beskytter gæsterne mod vind, vejr, støj og bilos, samtidigt med at forbipasserende tiltrækkes af den gode stemning og atmosfære.

   

  Sidste nyt

  Balustrefrit glasværn er nu også en mulighed.

  Anbefalede artikler