<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Steelwrist_Bucket_high
Annonce

Steelwrist: Høj kvalitet og hurtig service reducerer nedetiden

 • Byggepladsen
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • 2024-06-16
 • | Af Tim Panduro

  Hos Steelwrist har man både fokus på at producere solide redskaber til  nedbryder- entreprenørbranchen – og på hurtig service, hvis uheldet er ude.

  Utilfredse kunder og penge ud af vinduet.

  Det er resultatet, når det tekniske udstyr på byggepladser, nedbrydningsopgaver og anlægsarbejder pludselig må give op – eller når man ikke lige har fået monteret det rette udstyr på entreprenørmaskinen fra begyndelsen.

  Den udfordring er man stærkt opmærksom på hos Steelwrist Danmark, der leverer hurtigskifter, tiltrotatorer og andet specialudstyr til nedbrydnings- og entreprenørbranchen. Udstyret er bygget til hurtig omstilling og i en høj, helstøbt kvalitet, så det praktiske arbejde bliver så let at udføre som muligt.

  -  Fra nedbryderbranchen hører vi, at vore hurtigskifter giver en forøgelse af effektiviteten på 25-30 procent, og noget tilsvarende ser vi hos entreprenører, hvor rotatorerne sparer arbejdskraft, fordi man kan grave under mure eller lave kloakker med små entreprenørmaskiner i stedet for at skulle bruge en mand ekstra på jorden, siger Kristian Thomasen, der er ansvarlig for Steelwrist i Danmark.  Gør det rigtigt fra begyndelsen

  Steelwrists fokus på kvalitet og fleksibilitet betyder, at produkterne ikke er prisførende i Danmark. Men den ekstra etableringsudgift giver gevinst i længden, siger Kristian Thomasen.

  - Nedetid er dyrt, så man kan lige så godt gøre det rigtigt fra begyndelsen, for det er næsten altid den bedste løsning. Køber man en billig vaskemaskine, skal den skiftes jævnligt, og køber man den billigste maling, skal der males tre gange, før den dækker. Det er det samme, vi ser her. Når tid er penge, kan det svare sig at investere i holdbare løsninger fra begyndelsen.

  Selv det bedste udstyr kan dog bryde sammen – og når det en sjælden gang sker, står Steelwrist klar, lover Kristian Thomasen.

  -  Vi kan levere reservedele dag til dag fra vores danske lager, og vi har både hurtig service og kompetente servicepartnere, så maskinerne ikke står stille mere end højst nødvendigt, siger Kristian Thomasen, der for tiden jævnligt møder kunderne. Han har netop repræsenteret Steelwrist på Roskilde Dyrskue, og 13. - 15. juni kan man møde ham på stand 110 på E & H Messe i Herning.

  - Jeg oplever stor nysgerrighed fra potentielle kunder og stor tilfredshed fra nuværende kunder, når jeg møder dem. Det er rart at komme ud og præsentere produkterne under en lidt anden form, end vi er vant til, siger han.
  Anbefalede artikler