<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
topbilledeSteelwristdemolition_OpenS
Annonce

Steelwrist har gjort nedbrydningsarbejdet lettere

 • Byggepladsen
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • 2021-11-09
 • | Af Tim Panduro

  P. Olesen A/S er en tilfreds bruger af materiel fra Steelwrist – de fleksible løsninger sparer nemlig både tid, penge og udstyr, fortæller direktør.

  Nedbrydning stiller store krav til maskinel og udstyr. Arbejdet er hårdt og slidsomt – og de mange materialer skal håndteres forskelligt, både når de skal rives ned, og når de skal sorteres.

  Det ved man hos P. Olesen A/S, der med omkring 160 ansatte og opgaver i alle størrelsesordner har brug for at have udstyret i orden.

  SQQC_Demolition_OpenS
  SQQC_Demolition_OpenS_cmyk
   
   

  En del af det udstyr køber den erfarne virksomhed hos Steelwrist, hvis sortiment af tiltrollatorer og hurtigskifter omfatter flere modeller, der er specielt velegnede til nedbrydningsindustrien.

  - Vi synes ganske simpelt, at deres hurtigskifter er rigtigt gode, siger Henrik Olesen, der er direktør i P. Olesen A/S.

  - De er meget stabile, og prisen er fornuftig, i forhold til hvad vi får for pengene.

  RPA_1904_OpenS_cmyk


  Hurtigskifterne lever op til deres navn, og det er en stor fordel på byggepladserne, understreger Henrik Olesen.

  - Det har betydning, at vore folk ikke skal ud af maskinerne for at skifte udstyr. Det giver en stor besparelse både i tid og i slid på udstyret, for det gør det let hele tiden at bruge det rigtige udstyr. Hvis man skal bruge ti minutter på at skifte fra det ene stykke udstyr til det andet for at løse en femminutters opgave, tænker man måske, at man ikke vil bruge tiden. Men med hurtigskifterne tager det måske ti sekunder, og det betyder, at medarbejderne også bruger de rigtige udstyr til de små opgaver.

  Henrik Olesen fortæller, at virksomheden har brugt produkter fra Steelwrist i omkring to et halvt år.


  - Vi bruger dem bredt. Det er lige fra den lille garage eller et sommerhus, der skal rives ned, og til den store fabrik og det store kraftværk. Det er et fleksibelt produkt, hvor man kan køre med alt værktøj og alt udstyr til maskinerne. Når vi kører med ens skifter, betyder det også, at maskinerne kan dele værktøj, så vi ikke altid behøver at have fuldt udstyr med ud på pladsen, siger han.

  Hurtigskifterne i modelserien SQ tilbydes i forskellige størrelser og med olie- og hydraulikkobling. Steelwrists udstyr er i modsætning til mange andre skifter på markedet helstøbte, og det giver en stor brudstyrke, man ikke finder i svejsede produkter.  Anbefalede artikler