<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Jens Bjarne Hansen

Jens Bjarne Hansen, SiteHubs nye Chief Commercial Officer

SiteHub får ny CCO – fra kunde til kommerciel chef

 • Virksomhedsnyt
 • IT og ny teknologi
 • Den effektive byggeproces
 • 2024-06-20
 • | Af Redaktionen

  Jens Bjarne Hansen, tidligere byggedirektør hos Jeudan, bliver SiteHubs nye Chief Commercial Officer. Efter et vellykket samarbejde på flere projekter ser han frem til at bidrage til SiteHubs vækst og bæredygtige vision.

  Da Jens Bjarne Hansen for tre år siden sad i byggedirektørstolen hos Jeudan og så på renoveringsprojektet Bredgade 40, vidste han, det ville blive et udfordrende projekt. Jeudan havde syv måneder til at renovere en bygning fra 50’erne – et projekt til et trecifret millionbeløb. Det var i sagens natur et projekt med særlige udfordringer, såsom svære adgangsforhold og meget begrænset plads. Så han blev med det samme interesseret, da projektets rådgiver, NT Consulting, ringede og sagde, at han burde møde Ulrik Branner, som havde nogle ”gode ideer”.

  Fast forward til mødet d. 18. marts 2021, hvor Jens Bjarne Hansen indgik et samarbejde med SiteHub og dermed løste logistikproblemerne på byggepladsen.

  - Jeg blev meget begejstret for løsningen. Varerne kom ind og affaldet kom ud på fineste vis, og samtidig håndterede SiteHub driften af byggepladsen, som for eksempel skurbyen. Det er et meget professionelt set-up, siger Jens Bjarne Hansen.

  Nu sætter Jens Bjarne Hansen sig i stolen som SiteHubs Chief Commercial Officer (CCO) – en helt ny stilling i den tre år gamle virksomhed, som er tæt på at runde 45 medarbejdere.

   

  - Efter vores samarbejde i Bredgade havde jeg fornøjelsen af SiteHub igen på to andre store projekter i København, begge med deres egne logistiske udfordringer. Det er en kæmpe fordel at have sådan en logistik- og driftspartner, så entreprenørerne kan fokusere på at bygge.

  Jens Bjarne Hansen, der har arbejdet i byggebranchen hele sin karriere, har en fortid hos entreprenører som Pihl & Søn og KPC Byg, men også inden for byggematerialer og rådgivningsvirksomheder. Det er således en erfaren herre, der slutter sig til lederteamet i SiteHub.

  - Jeg er utrolig glad for, at Jens Bjarne kommer med ombord på rejsen. Fra første møde har det været et samarbejde baseret på tillid og åbenhed. SiteHub er nu et sted, hvor vi i den grad kan få værdi af hans lange erfaring og menneskelige egenskaber, siger grundlægger og administrerende direktør Ulrik Branner.


  Om SiteHub

  SiteHub er en danskejet virksomhed, grundlagt 19. januar 2021. Virksomheden har en vision om, via teknologi og logistik, at skabe en bedre byggebranche med professionel logistik og byggepladsdrift. Og en vision om en markant mere bæredygtig branche. SiteHubs teknologiplatform består af software og hardware og bygger på indsamlede data og erfaring fra 20.000+ håndterede leverancer på projekter for flere milliarder i entreprisesum, samt indgående feedback fra både bygherrer, leverandører og entreprenører.

   

  Læs mere om IT og ny teknologi i byggebranchen på vores temaside

  Anbefalede artikler