<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
RO-1000003011_M1920
Annonce

Se ny værktøjsteknologi på VVS-messen fra anVærktøj

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Værktøj
 • 2023-05-20
 • ROTHENBERGER er et af de mange professionelle brands, som værktøjsimportøren anVærktøj repræsenterer i Danmark. På VVS-messen i Odense kan man selv se og prøve meget af værktøjet inden for inspektionskameraer, rørskærere, tryktestere og press-værktøj.

  I en tid med hastig udvikling af værktøj, der gør arbejdet smartere, bedre, hurtigere og billigere, må man som VVS’er være up-to-date med det rigtige værktøj til opgaven.

   

  – Når jeg møder VVS’erne på deres opgaver, tager jeg som udgangspunkt det værktøj med, jeg tror passer bedst til deres opgave og budget. Jeg oplever, at VVS’erne bliver overraskede, når jeg møder dem på byggepladsen. Vores værktøj tilbyder ofte mere funktionalitet, end de regner med og gør arbejdet smartere

  og hurtigere, end de forventede, siger key account manager i anVærktøj Kim Kanst.

   

   

  RO-1000004000_M1200  I forreste række i værktøjskassen

  Ud over at levere håndværktøj i topkvalitet, går Rothenberger forrest i udviklingen af smartere og digitaliserede produkter til tidens behov. På årets VVS-messe kan man bl.a. prøve den nye digitale trykprøvespand, der takket være ny testteknologi sikrer højpræcisionsmålinger op til 30 bar, kombineret med automatisk dokumentationsoverførsel.

   

  Rothenberger går også forrest i udviklingen af de manuelle værktøjer, der kræver gennemtænkt funktionalitet og ergonomi. Twin Cut er ikke en nyhed, men et godt eksempel på et produkt, som alle VVS’ere burde have i værktøjskassen. ROCUT Twin Cut foretager rene snit hurtigere og med mindre håndkraft. Med kun ét værktøj til flere plastrørsdiametre og en specialudviklet PTFE-belagt klinge sparer man op til 80 % arbejdstid og arbejder 20% mere effektivt. Mindre rør i diametre under 22 mm skæres ved hjælp af ét direkte snit, og ved større rør fra 22-42 mm hjælper skraldeskæringsfunktionen til at lave et effektivt lige snit.

   

  Har man brug for at få en gennemgang af de mere tekniske produkter, kommer anVærktøjs landsdækkende konsulenter på besøg på byggepladsen – også gerne i samarbejde med værktøjsforhandlere. Man kan få vejledning i alt fra inspektionskameraer, værktøj til køle/klimaanlæg, gasværktøj, kloakværktøj og meget mere.

   

  På anVærktøjs stand på VVS-messen i Odense Kongres Center, d. 24.-26. maj 2023, kan man selv prøve værktøjet af.

  Anbefalede artikler