<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Skådeparken-vvs-geberit

I starten af 2023 begyndte den store renovering af samtlige lejligheder i Skådeparken i Højbjerg. Bag renoveringen står Frede Andersen VVS.

Rørsystem sparer VVS’er omkring 300 timers arbejde på renoveringsprojekt

 • Arbejdsmiljø
 • Den effektive byggeproces
 • Byggepladsen
 • Energi og Energioptimering
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • VVS
 • 2023-04-27
 • Frede Andersen VVS prøvede Geberits FlowFit-system af i renoveringen af 301 lejemål i Skådeparken. Hurtigt sparede det montørerne cirka en times arbejde per lejlighed, og samlet blev det til mere end 40 færre arbejdsdage.

  Boligforeningen AAB havde besluttet sig for at give samtlige 301 lejligheder i Skådeparken, lidt syd for Aarhus, en komplet renovering, hvor alle forsyningssystemer og rør skal udskiftes.

  Frede Andersen VVS står for selve renoveringen, og gennem grossist Brødrene A. & O. Johansen, valgte de flere produkter fra sanitetsvirksomheden Geberit til at løse opgaven. De benytter både Geberit Mapress rørsystem og det nyere forsyningssystem Geberit FlowFit.

   

  - Vi har haft en tæt dialog med Frede Andersen VVS, og i fællesskab forsøgt at finde et projekt, hvor det vil give mening for dem at prøve kræfter med FlowFit – og det gjorde det i projektet med Skådeparken. Geberit FlowFit giver et væsentligt lavere tryktab end lignende alupex systemer på markedet, og det er designet til at give store tidsbesparelser for montørerne, fortæller Lennarth Dahl, teknisk salgskonsulent hos Geberit i en pressemeddelse.

   

  Det er det første projekt, hvor Frede Andersen VVS afprøver det innovative forsyningssystem, og de er allerede meget positive over for FlowFit, selvom renoveringsprojektet er i sin spæde begyndelse.

   

  - Vi ved, at det altid tager tid til at vænne sig til nye produkter, men vi er meget optimistiske og positive. Vores montører har hurtigt lært at bruge FlowFit, hvilket vidner om produktets styrker. Det er nemt at arbejde med og gør vores montørers job lettere. Vi sparer både tid og økonomi, da vi kan genbruge eksisterende huller, hvilket skyldes de mindre rørdimensioner på FlowFit, uddyber Jacob Nielsen, projektansvarlig hos Frede Andersen VVS.

   

  Geberit FlowFit_Pressing_Big SizeMed Geberit FlowFit kan VVS-installatører håndtere alle rørdiametre lige fra 16 til 75 cm med kun to pressekæber. At man kan presse store dimensioner, uden at der er brug for presseslynger, gør installationen betydeligt lettere.

   

  Sparer en time på hver lejlighed
  I starten af 2023 begyndte renoveringen af Skådeparken, hvilket løber over 1,5 år. Her fik montørerne fra Frede Andersen VVS for første gang FlowFit mellem hænderne, og de lærte hurtigt at bruge det nye alupex system. 

   

  - Selvom det er første gang, at vi arbejder med FlowFit, så har det været let at lære. Det har helt klart gjort en forskel for os på dette projekt, da det sparer os en del tid og gør installationen meget lettere. Jeg tænker, at vi sparer cirka en time på hver lejlighed ved at bruge det system, fortæller Daniel Fausing Jensen, montør hos Frede Andersen VVS.

   

  Montørerne skal renovere samtlige 301 lejligheder, og det giver en tidsbesparelse på mere end 40 arbejdsdage. Det betyder store reduceringer i arbejdsomkostningerne og dermed en mere effektiv og økonomisk bæredygtig arbejdsproces.

   

  - FlowFit er et smart system, da man undgår at skulle skifte pressekæber hele tiden. Fittings kan drejes hele vejen rundt, hvilket gør det let at arbejde i alle hjørner. Når man først har prøvet FlowFit kan det være svært at gå tilbage til et andet alupex-system, fordi man nu ved, hvor hurtigt arbejdet kan udføres. Desuden har det været let at kombinere Geberit Mapress med FlowFit, forklarer Daniel Fausing Jensen.

   

  Geberit FlowFit er et nyt alupex forsyningssystem på markedet, og det har allerede vist sit værd i renoveringer af Børnehuset Fasangården på Frederiksberg, Kampsax Kollegiet i Kongens Lyngby, Rymarksvænget i Hellerup og flere andre projekter.

  Anbefalede artikler