<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
articlebanner
UMEUS Amager_1_High_res
Annonce

MyRENZbox Modula pakkepostanlæg sikrer på fornemste vis, at pakkelevering og afsendelse sker sikkert og effektivt.

Renz gør det nemmere for studerende at sende og modtage pakker

 • Byggeriets udvikling
 • Materialer og Løsninger
 • IT og ny teknologi
 • Sikring og Adgangskontrol
 • Renovering
 • 2023-01-30
 • | Af Astrid Helene Seier Ellemo

  Det nyopførte UMEUS-kollegium på Amager har valgt et digitalt click & collect system med pakkebokse fra Renz A/S. De samarbejder med Sanistål, da deres løsning/produkter/leverandører lever op til kravene fra de studerende om en nem, let og overskuelig hverdag, hvor praktiske opgaver klares digitalt. 

  Finn_Mikkelsen_Renz_ProjektchefFinn Mikkelsen, Projektchef hos Renz.


  Det store bundt med nøgler til henholdsvis opgang, postkasse, vaskekælder og hoveddør hører fortiden til. I hvert fald blandt de unge studerende på nybyggede kollegier, da de stiller større og større krav til integrerede digitale løsninger. Hverdagen skal være nem, let og overskuelig, og de unge går bevidst efter tidssvarende kollegier, hvor de ønskede løsninger tilbydes. Også postsystemet skal være digitalt. Et af de nyeste projekter, hvor et digitalt pakkeboks-anlæg er opsat, er på kollegiet UMEUS på Amager.

   

  UMEUS-kollegiet har som mål at gøre studielivet så bekvemt som muligt, og man arbejder ud fra tre nøglebegreber; support, funktionalitet og fællesskab.

   

  – Det er et kæmpe projekt, og UMEUS-kollegiet er et eksempel på, at flere og flere nye kollegiebyggerier vælger post- og pakkeanlægsløsninger fra Renz. Det nye kollegie på Amager i København er kendetegnet af at være et sted, hvor bygherre og administratorer går op i kvalitet, siger Finn Mikkelsen, der er projektchef hos Renz.

   

  Han understreger, at kravet om topkvalitet fra de unge fylder rigtig meget for, hvor de vælger at bo. På UMEUS -kollegiet, som er tegnet af Henning Larsen Architects, er der mange udenlandske studerende, som både modtager og sender pakker til hjemlandet. En af tidens trends er at kunne få og returnere pakker nemt og bekvemt, så den digitale virkelighed har også mødt praktiske funktioner som postlevering.

   

  – Særligt studerende med international baggrund finder det vigtigt at kunne få pakker hjemmefra – og ikke mindst kunne sende pakker tilbage – uden bøvl. De digitale systemer med postkasser, som et kollegie måske allerede har monteret, er nemme at kombinere med opstillede pakkebokse. Det er en grundlæggende fordel ved at bruge Renz, da det løsningerne er kendetegnet af nemhed for brugerne og for administratorerne – det fungerer bare, forklarer Finn Mikkelsen.

   

   

  UMEUS Amager_3_High_resKollegiet UMEUS på Amager.  Slipper for at stå i kø

  UMEUS-kollegiet er opført af byggeentreprenør og ejendomsvirksomhed, NREP A/S, som også har indført det moderne kollegiekoncept i Sverige, Norge, Finland og England. UMEUS-Kollegier findes indtil videre på Amager, og de næste lokationer bliver Frederiksberg og Valby samt i Nordhavn ved navn Tunnelfabrikken.

   

  – På kollegiet på Amager har de ikke valgt et elektronisk postkasseanlæg, men det bliver prøvet af i vores næste case, da det er en klar fordel ved at have begge løsninger, da de studerende kun skal forholde sig til en enkelt nøglebrik — og på sigt mobilen — til det hele. De kan allerede i dag bruge mobilen som nøgle til hoveddøren og lejligheden. Pakkeanlægget er en ekstra funktionalitet, som de studerende kan tilgå på samme måde, som når de skal ind i vaskerummet eller ind i deres bolig. Nemhed og enkelthed er i top for den enkelte, siger Finn Mikkelsen og forsætter:

   

  – Vi satser på nye digitale systemer, da statistikken viser, at der er en højere udlejningsrate, ligesom fraflytningsraten er lig nul. Men det er almindeligt kendt, at studerende flytter, hvis ting ikke fungerer og kan tilgås digitalt. Med Renz-pakkeboks slipper de tilmed for at stå i kø i en pakkeshop, da de bare skal holde øje med en advisering i deres indbakke om, at pakken er kommet til deres adresse og ligger i postboksen. De behøver kun gå ned og tjekke en gang og kan gøre det 24/7, hvis det passer dem.

   

  Pakkeanlæggene, som er installereret i samarbejdet med Sanistål, er udvalgt ud fra antal lejere i kollegiet. De studerende bliver ved indflytningen mødt af en helhedspakke, der er leveret via et samarbejde mellem UMEUS, NREP og Sanistål.

   

  – Vi har et samarbejde med NREP, hvor vi leverer adgangskontrol i form af låsesystemet SALTO. Det sidder på alle døre og integreres med postkasseanlægget, som Renz leverer via mig. Det er elektronisk connectet med SALTO adgangskort, og det kan kombineres med pakkeboks, hvis en kunde vælger denne selvstændige enhed, siger Per Albrechtsen fra Sanistål, som står for kontakten til entreprenørerne og bygherre på byggesager og laver aftaler omkring produkterne samt forhandlinger med Renz.

   

  Anbefalede artikler