<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Renta køber Jelle-Bo

Renta Group udvider forretningen med købet af fynske Jelle-Bo

 • Byggeriets udvikling
 • Byggepladsen
 • Virksomhedsnyt
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • 2024-01-11
 • Med opkøbet af Jelle-Bo udvider materieludlejer Renta sit netværk af udlejningsafdelinger i Danmark og styrker tilstedeværelsen geografisk, så man er tæt på sine kernekunder.

  flag - Renta - Jellebo - Dannebrog

  Finske Renta Group har indgået en aftale om at købe det svendborgensiske  udlejningsselskab Jelle-Bo. Jelle-Bo supplerer Rentas forretning i Danmark med sin stærke rentabilitet og et dygtigt personale, skriver Renta Group i en pressemeddelelse.

  Man vil fortsætte betjeningen af Jelle-Bos kunder på samme høje serviceniveau som tidligere og samtidig drage fordel af Rentas brede produktudbud og digitale løsninger. Jelle-Bos stærke lokale markedsposition og erfarne ledelsesteam skaber et solidt fundament for fortsat vækst. Opkøbet forventes at være afsluttet senest i februar 2024.

  - Vi er glade for at slå os sammen med Jelle-Bo, et meget rentabelt selskab med en stærk position på det lokale marked. Opkøbet supplerer vores geografiske dækning og er en naturlig fortsættelse af vores strategi om at opbygge et landsdækkende udlejningsnetværk i vores kerneområder. Vi byder de dygtige fagfolk fra Jelle-Bo varmt velkommen til at slutte sig til Renta, siger Kari Aulasmaa, administrerende direktør for Renta Group i en pressemeddelelse.

  Lars Raagaard, administrerende direktør for Renta A/S, siger:

  - Det er med stor glæde, at vi har gennemført opkøbet af Jelle-bo, der er en solid og veldrevet virksomhed. Denne strategiske beslutning styrker vores position på markedet og vi ser frem til at integrere Jelle-Bos ekspertise og ressourcer i vores forretning og skabe en endnu mere robust organisation.

  Også hos Jelle-Bo er man godt tilfredse med det nye samarbejde. Hans Ove Jelle, administrerende direktør og grundlægger af Jelle-Bo, siger:

  - Vi er begejstrede for at samarbejde med Renta og ser store muligheder for at fortsætte med at udvikle forretningen sammen. Som en del af Renta er vores ambition at fortsætte med at give vores kunder en fremragende kundeservice. Renta er en god partner for os at fortsætte med at udvikle bæredygtighed og digitale løsninger i vores drift. Vi ser frem til at arbejde sammen med Rentas team.

   

  Anbefalede artikler