<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Desheng School - ICONYX
Annonce

Renkus-Heinz højtalere løser akustiske udfordringer

 • Materialer og Løsninger
 • 2024-03-26
 • Matrix Sales er specialister i professionelt audio, lys og AV-udstyr og anbefaler de diskrete højtalere fra Renkus-Heinz, som med avanceret teknologi kan styre lyden præcist – også i bygninger med rungende og larmende omgivelser.

  Mødelokaler i glas og beton, rungende kirker, larmende lufthavne og togstationer, fugtige svømmehaller. Udfordringerne er mange, når der skal installeres lydløsninger i besværlige miljøer, og det kan være dyrt, omstændigt og til tider imod den æstetiske vision at ændre et rums akustik.

  Renkus-Heinz' højtalere med den avancerede beam-steering teknologi fokuserer og styrer lyden præcist, så den kun leveres, hvor den er nødvendig, hvilket optimerer taleforståeligheden selv i udfordrende akustiske omgivelser. Disse højttalere er ekstremt slanke og diskrete, og de kan skræddersys i forskellige farver for at integrere perfekt med enhver æstetisk stil.

  Desuden kan højtalerne nemt integreres i væggen eller placeres bag en taler uden feedback-problemer, hvilket gør dem ideelle til miljøer som kirker eller undervisningssituationer.

  Four-Seasons-Hotel-Kuwait-ICLive-matrixsale
  Church-of St-Katharina-promedias AG-Iconyx Compact
   
   

   

  Enestående lydkvalitet

  Som en del af servicen tilbyder Renkus–Heinz at levere et komplet for-projekt uden beregning, herunder udarbejdning af løsningsforslag samt beregning og simulering af lydens udbredelse og taleforståelse i det aktuelle rum. Alt dette gør Renkus-Heinz' slanke og diskrete højtalere til det perfekte valg for dem, der søger enestående lydkvalitet og æstetik, selv i de mest udfordrende situationer.

  Renkus-Heinz højtaler-serier rangerer fra de mere high-end løsninger så som Iconyx Compact serien til mere prisvenlige løsninger som UBX-serien. Begge serier er populære til installationer grundet deres flotte og smalle udtryk og skalerbare anvendelsesmuligheder. Serierne kombineres for eksempel ofte i kirker hvor der tit bruges Iconyx Compact højtalere forrest i kirken, mens UBX benyttes bagved.

  Højtalerne kan leveres i forskellig bestykning alt efter, hvor krævende akustikken er i det pågældende rum. I forhold til det visuelle udtryk tilbyder Renkus-Heinz at levere højtalere i RAL-farver alt efter kundernes ønsker og behov.

   

  Kontakt Matrixsales for at høre mere om Renkus-Heinz’ højtaler-løsninger.

  Anbefalede artikler