<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
'Bestseller' luft-til-luft varmepumpe fra Panasonic giver renere indeklima takket være nanoe X-teknologi
Annonce

'Bestseller' luft-til-luft varmepumpe fra Panasonic giver renere indeklima takket være nanoe X-teknologi

Panasonic lancerer en ’bestseller’ i en ny farve

 • Materialer og Løsninger
 • Indeklima
 • 2022-11-23

 • En af Panasonics mest effektive og populære luft til luft-varmepumper, HZ Flagship, kommer nu i en graphite grey variant som et alternativ til det klassiske hvide design.

  Panasonics luft til luft-varmepumpe HZ Flagship har i mange år været en af de mest efterspurgte modeller blandt Panasonics kunder.

  Særligt ejere af huse og sommerhuse af en vis størrelse er glade for den effektive og kraftfulde varmepumpe.

  shutterstock_-ETHEREA
  shutterstock_Etherea-grey-nanoeX
   
   


  Med en varmekapacitet på 3,6 kW ved -25 grader og energiklassificeringen A+++ er modellen særlig velegnet til det kolde nordiske klima, ikke mindst da den hjælper med at holde elregningen nede.

  Nu kan HZ-topmodellen fås i en ny udgave i graphite grey, der lanceres på det danske marked i løbet af efteråret. 

  Panasonics populære luft-til-luft varmepumpe i nyt nordisk design Panasonics populære luft-til-luft varmepumpe i nyt nordisk design

   

  Nordisk design og bedre luftkvalitet

  Farve og design har i dag stor betydning for valget af varmepumper. Den nye HZ Flagship-model i graphite grey fra Panasonic er designet i moderne stil med inspiration fra den nordiske indretning. Den passer derfor ind i de fleste hjem og miljøer.

  Den nye model har indbygget nanoe X-teknologi, der er designet til at give et renere indeklima.

  - Nanoe X kan reducere dårlig lugt, skimmelsvamp, pollen, støv og ikke mindst visse typer bakterier og vira. Teknologien er især relevant for mennesker, der er generet af støv og pollen. Den indbyggede teknologi kan bruges både ved opvarmning, køling eller selvstændigt, siger Country manager for Panasonic Heating & Cooling Solutions Danmark, Henriette Brune.

  Nanoe X er en teknologi, der benytter og spreder hydroxylradikaler indendørs. Partiklerne findes i naturen og gør luften renere uden brug af skadelige kemikalier.

  Styr varmepumpen med din stemme

  Panasonics nye flagship-model har indbygget wifi-styring, hvilket betyder, at man nemt kan forbinde den til sin telefon via Panasonics Comfort Cloud-app. Anvender man Google Home eller Alexa, kan varmepumpen også let tilsluttes disse systemer, så man kan ændre indstillingerne via stemmestyring.

   

  I appen har man fuld kontrol over varmepumpens temperatur og energiforbrug. Er varmepumpen fx installeret i et sommerhus, kan den opretholde en lav temperatur til at vedligeholde huset og forhindre frostskader, mens man nemt kan øge temperaturen via sin telefon, så der er varmt, når man ankommer til huset.

  Læs mere om Panasonics HZ Flagship på hjemmesiden.

   

  Her kan du også downloade kataloget.

   

  Om Panasonic Group

  Panasonic er verdensførende inden for udvikling og produktion af innovative teknologier og løsninger inden for forbrug, boliger, bilindustri, virksomheder, kommunikation og energi.


  Per 1. april 2022 skiftede Panasonic Group til et driftsselskab med Panasonic Holdings Corporation som et holdingselskab med otte virksomheder under sig. Gruppen, der blev grundlagt i 1918, driver sin forretning ud fra grundlæggende principper om at hjælpe med at skabe et bedre samfund ved at tilbyde bæredygtige løsninger.  


  Ved udgangen af regnskabsåret 31. marts 2021 havde selskabet en nettoomsætning på 56,4 milliarder euro. Panasonic arbejder på at skabe værdi gennem innovation med et ønske om at gøre hverdagen enklere og dermed sikre et bedre liv for forbrugeren.

   

  Anbefalede artikler