<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
PCSCHEMATIC Cablemanager film
Annonce

PCSCHEMATIC Cablemanager filmlancering

 • Byggeriets udvikling
 • Den effektive byggeproces
 • IT og ny teknologi
 • Byggeprojekter
 • 2023-05-10
 • PCSHEMATIC er stolte af at præsentere deres seneste film, som introducerer softwareprogrammet Cablemanager, der er en gamechanger for installationsudvidelser og byggeprojekter.

  Cablemanager er ikke blot et program, det er en gamechanger for alle involverede i byggeprojekter, herunder bygherrer, rådgivere, konstruktører og el-installatører. Programmet tilbyder en samlet platform, der giver et detaljeret og omfattende overblik over projektet i alle dets faser.

   

  Ved hjælp af Cablemanager kan man opnå automatisk dokumentation og skabe et fælles grundlag for alle involverede parter. Det betyder, at man kan optimere installationer, materiale- og tidsforbrug. Og med den indsigt, der opnås, bliver det muligt at optimere kabelføringen og installationerne.

   

  Cablemanager er mere end bare et program til at styre kabler og ledninger. Det er en software, der kan optimere installationsudvidelser samt drift og vedligehold af byggeprojekter. Dette kan føre til betydelige besparelser i tid og penge for projekter i alle størrelser.

   

   

  Cablemanager indeholder en integration til 3D programmet Revit, som er udviklet i samarbejde med Spangenberg & Madsen. Denne integration gør det muligt at importere data direkte fra Revit til Cablemanager, hvilket kan spare tid og øge nøjagtigheden af installationerne. Eventuelle rettelser af dimensioner på føringsveje kan også foretages i Cablemanager og føres tilbage til Revit, hvilket skaber et mere smidigt og effektivt arbejdsflow.

   

  Så hvis man er på udkig efter en måde at forbedre sin byggeproces og skabe mere optimale installationer, så tøv ikke med at se filmen og lære mere om Cablemanager. Hos PCSCHEMATIC er man overbeviste om, at mange vil blive inspireret af, hvordan Cablemanager kan revolutionere ens måde at arbejde på.

   

  God fornøjelse.

   

  En stor tak for bidrag til filmen sender PCSCHEMATIC  til Spangenberg & Madsen, CR El & Teknik og SkanKab.

  Anbefalede artikler