<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Road_trip_Vaillant

Roadtrip Vaillant

Oplev Vaillants varmepumper, når de kommer forbi på roadtrip i maj

 • Byggeriets udvikling
 • Materialer og Løsninger
 • Virksomhedsnyt
 • Energi og Energioptimering
 • 2022-04-28

 • Vaillant har pakket sit mobile showroom og tager på roadtrip rundt i hele Danmark fra den 2. til den 10. maj 2022. De inviterer alle installatører til at kigge forbi og se det nyeste indenfor klimavenlige og smarte varmeløsninger.

  De stigende energipriser har gjort varmepumper ekstra interessante for mange danskere. Nye tal fra Energistyrelsen, viser at der i 2021 blev solgt knap 24.000 luft til vand varmepumper, mens det forventes at ramme et niveau på ca. 30.000 i 2022.

   

  Derfor passer det perfekt, at Vaillant fra den 2. til den 10. maj tager på turné rundt i Danmark med virksomhedens flotte, mobile showroom. Her vil Vaillants salgsteam stå klar til vise de danske installatører klimavenlige, smarte og intelligente varmeløsninger.

   

  Når gæsterne dukker op, vil de blive budt på kaffe, morgenbrød, Danmarks bedste romkugler eller lækre grillpølser.

   

  - Vi glæder os til at komme rundt i Danmark, møde alle installatørerne og give dem gode råd om Vaillants fremtidssikre varmeløsninger. På den måde kan installatørerne få indblik i, hvilke varmeløsninger der passer bedst til forskellige behov, og de kan se nogle af de nyeste trends og muligheder, når det kommer til innovative og miljøvenlige varmeløsninger, siger salgschef Jesper Kristiansen.

   

  Han glæder sig samtidig over, at der er stor interesse for at møde Vaillant og se virksomhedens store udvalg af varmeløsninger.

   

  - Vi har rekordmange, som har takket ja til vores invitation om at komme forbi vores mobile showroom. Det er vi helt vildt glade for, og det bekræfter os i, at vores varmeløsninger er interessante og relevante for rigtig mange mennesker. Sidst men ikke mindst, så sætter vi stor pris på, at vi kan realisere denne roadtour i samarbejde med vores grossister, så vi kan møde vores fantastiske partnere og installatører i deres regioner - ansigt til ansigt, siger Jesper Kristiansen.

   

   

  Mød Vaillant på følgende adresser fra den 2. til den 10. maj:

  Mandag den 2. maj
  Brdr. A&O Johansen
  Herredsvejen 12, 3400 Hillerød

   

  Tirsdag den 3. maj
  Brdr. Dahl
  Københavnsvej 136A, 4000 Roskilde

   

  Onsdag den 4. maj
  Solar
  Sivlandvænget 1, 5260 Odense

   

  Torsdag den 5. maj
  Solar
  Håndværkervej 13, 9000 Aalborg

   

  Fredag den 6. maj
  Brdr. A&O Johansen
  Læsøvej 3, 9800 Hjørring

   

  Mandag den 9. maj
  Brdr. Dahl
  HC Ørsteds Vej 2, 6000 Kolding

   

  Tirsdag den 10. maj
  Sanistål/Hotel Legoland
  Åstvej 10, 7190 Billund

   

   

  Anbefalede artikler