<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
foto

OK Entreprise udvider med flere aktiviteter på anlægsområdet

 • Anlæg
 • Varevogne og Transport
 • 2024-04-04

  I OK Entreprise i Karlslunde vælger man at gå imod branchetendensen lige nu og skruer op for anlægsarbejdet virksomhedens vækstplaner.

  OK Entreprise har startet 2024 med en markant udvidelse og sætter fokus på deres afdeling for anlægsarbejder.

   

  - Udviklingen for OK Entreprise har været positiv på trods af branchens udfordringer, og vi er klar til fortsat at udvide vores aktiviteter, udtaler Jannik Kampmann, direktør hos OK Entreprise i en pressemeddelelse.

   

  - Vi har valgt at fokusere på anlægsarbejder, og derfor har vi ansat Steen B. Andersen, som har 30 års erfaring. Vi ønsker at udbygge afdelingen løbende, der kommer til at omfatte vand, varme, jord og kloak, byggemodning, LAR-anlæg, og infrastrukturarbejder. Derudover sætter vores erfaring med beton-arbejde os i stand til at tilbyde in situ støbte projekter i egenproduktion, hvilket er et ret ideelt set-up.

   

  Byggebranchen er samlet set er under pres, men i OK Entreprise har man altså valgt at skrue op for aktiviteterne.

   

  - Vi er fuldt ud bevidste om bygge- og anlægsbranchens situation, men vi har også en vis tro på egne evner, og her vælger vi at se på mulighederne. Vi er et godt sted og er ikke klar til at stille os tilfredse med vores resultater, slutter Jannik Kampmann.

   

  OK Entreprise har over 30 år i branchen, og med et solidt erfaringsgrundlag har virksomheden formået at tilpasse sig og udvide sine aktiviteter løbende. Selvom anlægsarbejde ikke er nyt for OK Entreprise, så er det altså først nu, at man tager skridtet til at etablere det som selvstændig afdeling og fokusområde.

  Anbefalede artikler