<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
5_gfr_18v-23_freischneider_anwendung

Nye haveprodukter til professionelle

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Værktøj
 • Virksomhedsnyt
 • Landskab
 • 2023-05-03

  Bosch Power Tools udvider nu deres 18V-sortiment med en batteridrevet hækkeklipper, en græstrimmer, en buskrydder og en BITURBO-løvblæser. Med tilføjelsen af haveprodukter til professionelle ønsker værktøjsproducenten at favne endnu flere fagfolk end tidligere. 

  De fire produkter er optimeret til professionel brug med hensyn til ydeevne, effektivitet og ergonomi. De er f.eks. udstyret med kulfri motorer, har en fremragende balance og et optimalt forhold mellem ydeevne og vægt for at gøre arbejdet for professionelle så nemt som muligt.

   

  Batterisystemet er en del af AmpShare-batterialliancen, som blev lanceret sidste år, og som gør det muligt at bruge samme batteri på tværs af værktøjsbrands. På den måde kan professionelle klare alle opgaver med Professional 18V-systemet og kan hurtigt og effektivt skifte mellem f.eks. reparationer og vedligeholdelse af hæk- og plænepleje samt opgaver, der kræver skruemaskiner, save og vinkelslibere.

   

  De fire haveredskaber er tilgængelige fra maj 2023, mens plæneklipperen og yderligere produkter følger i havesæsonen 2024. Haveredskaberne kommer med flere forskellige former for tilbehør som en del af Bosch' tilbehørssortiment. 

   

  2_ghe_18v-60_professional_anwendung  Hurtig og effektiv klipning

  Med en knivlængde på 60 cm skærer 18V-hækkeklipperen, GHE 18V-60 Professional, gennem grene med en diameter på op til 20 mm og trimmer og former med 3.000 snit i minuttet en hvilken som helst hæk på ingen tid. Sammen med det anbefalede ProCore18V-batteri med 4,0 Ah vejer den kun 3,5 kg og kan betjenes komfortabelt i forskellige grebs- og arbejdsstillinger. Funktioner som Bosch Anti-Blocking-system sikrer hurtig og kontinuerlig arbejdsgang til professionel hækkeklipning. Som noget nyt styrer mikroelektronikken motoren og regulerer knivenes snitretning, hvis det ikke lykkes knivene at skære grenen igennem første gang. Således bliver de ved med at skære, indtil det lykkes.

   

   

  4_grt_18v-33_rasentrimmer_anwendung  Ergonomisk design minimerer træthed 

  18V-græstrimmeren, GRT 18V-33 Professional, bruger en spole med tråd til pålideligt og hurtigt at trimme tilgroede områder og ukrudt. På 18V-buskrydderen GFR 18V-23 Professional gør bladet kort proces med selv planter af træagtig karakter som f.eks. brombærplanter. Takket være den medfølgende spole kan buskrydderen omdannes til en trimmer for at opnå endnu større variation. Klippediameteren er 33 cm for græstrimmeren og 23 cm for buskrydderen. Begge maskiner har en kulfri motor og vedvarende elektronik, der giver kraftige, uafbrudte klipninger, og deres ergonomiske design minimerer træthed selv på lange arbejdsdage.

   

  Læs også: Bosch løfter sløret for verdens stærkeste bore-/skruemaskiner

   

  7_gbl_18v-750_professional_anwendung  Enestående kraft og ydeevne

  Løvblæseren, GBL 18V-750 Professional, er udstyret med BITURBO-teknologi, der sikrer enestående kraft og ydeevne og nemt fjerner blade og affald fra indkørsler, stier og græsplæner. Sammen med det anbefalede ProCore18V-batteri med 5,5 Ah vejer den kun 3,7 kg og er dermed let at betjene. 

   

  Den trinløse hastighedsregulering giver optimal kontrol og gør det muligt for brugerne grundigt at rydde alt fra tørre blade på grus til våde blade på græs. Løvblæseren er udstyret med en kulfri BITURBO-motor og en aksialblæser, der leverer en flowhastighed på op til 780 m3 i timen ved en maksimal lufthastighed på lige under 200 km/t. Specifikationerne for løvblæseren er sammenlignelige med dem, der findes i 36V-klassen. Dog giver værktøjet og batteriet tilsammen en betydeligt lettere og mere kompakt drift - hvilket gør den daglige brug mindre trættende

  Anbefalede artikler