<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Mikkel-Sort

Ny forhandlerstruktur hos bilimportør

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Byggeriets udvikling
 • Virksomhedsnyt
 • Varevogne og Transport
 • 2023-10-12

  RN Danmark har lavet en ny forhandlerstruktur for at reducere kompleksiteten i forhandlernetværket. Se oversigt over det nye forhandlernetværk i alle større danske byer fra maj 2024.

  I april 2023 opsagde RN Danmark, der importerer både Renault og Dacia i Danmark, alle deres eksisterende forhandlerkontrakter. Formålet var at etablere en ny forhandlerstruktur, der skal træde i kraft fra 1. maj 2024.

  Nu er den nye struktur på plads, og det har givet en ændring i netværksstrukturen for RN Danmark. Før havde RN Danmark 59 udsalgssteder fordelt på 25 forhandlerkontrakter. Men fra 1. maj 2024 vil RN Danmarks netværk bestå af 32 udsalgssteder fordelt på 5 forhandlerkontrakter.

  Med det nye forhandlernet vil Renault og Dacia være til stede i alle større danske byer, fortæller Country Director Mikkel Sort i en pressemeddelelse:

  - Med den nye forhandlerstruktur har vi reduceret antallet af forhandlere og dermed reduceret kompleksiteten i forhandlernetværket. De forhandlere vi har valgt til at udgøre den nye struktur, er stærke i hele værdikæden. Det gælder salg og service til private kunder og til erhverv. Det er samtidig virksomheder, der sammen med os som importør, er parate til at investere i Renault og Dacia, så vi kan opfylde vores stærke målsætning om øgede markedsandele, øget kundetilfredshed og ultimativt øget indtjening for både forhandlerne og os som importør.

   

  RN Danmarks forhandlernetværk fra 1. maj 2024

  Dahl Pedersen A/S: Forretninger i: Skive, Holstebro og Viborg

  Ejner Hessel A/S: Forretninger i: Nørresundby, Thisted, Hjørring, Randers, Århus, Horsens, Silkeborg, Ringkøbing, Nykøbing F, Næstved, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Roskilde, Albertslund, Valby, Kastrup, Avedøre

  Autohuset Vestergaard A/S: Forretninger i: Vejle, Kolding, Fredericia, Odense, Svendborg, Hillerød

  Nielsen Car Group A/S: Forretninger i: Herning, Esbjerg

  Krogsgaard-Jensen A/S: Forretninger i: Herlev, Gentofte, Birkerød

   

  Alle nuværende forhandlere kan fortsætte som servicepartnere.

  Anbefalede artikler