<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
FES-dyksav-1k

Festool Dyksav TS 60 K

Ny dyksav fra Festool med øget skæredybde og kickbackstop-funktion

 • Byggepladsen
 • Værktøj
 • Arbejdsmiljø
 • Sikkerhed
 • 2022-11-17

  Festool har netop lanceret dyksaven TS 60 K markedet. Og man er hos værktøjsproducenten stolte af at kunne præsentere en alsidig dyksav med indbygget sikkerhedsteknologi og markedets største skæredybde.

  Festools TS 60 K er den hidtil mest alsidige dyksav med den største skæredybde på markedet.

  Skæredybden på 60 millimeter, der er en forøgelse med fem millimeter sammenlignet med markedets andre dyksave, giver håndværkerne øget fleksibilitet, da geringssnit på 45 grader i massive plader nemt kan saves indtil 40 millimeter.

  Samtidig har den integreret kickbackstop-funktion, der øger sikkerheden samt beskytter materialet.

   

  FES-dyksav-2k
  FES-dyksav-4k
   
     – Dyksaven kan kombineres med alle savesystemer, så den både klarer præcise snit i massivt træ og effektive tilskæringer af stablede plader. Man finder ikke samme fleksibilitet hos andre dyksave på markedet, og med TS 60 K går vi skridtet videre i udvikling af dyksave, forklarer Paw Mikkelsen, tømrer og produktspecialist hos Festool i en pressemeddelelse.

   

  Mere sikkerhed ved savning

  Den unikke kickbackstop-teknologi minimerer chancen for personskade, da klingen automatisk stopper i tilfælde af tilbageslag. Saven er klar til brug igen straks efter udløsning af kickbackstop og kræver ingen udskiftning eller ekstra udgifter. Med teknologien beskyttes såvel håndværker som materiale, og dyksaven er den første ledningsdrevet af sin slags med denne funktion.

   

  – Med KickbackStop-teknologi minimeres risikoen for personskade og skåner samtidig materialet, da man undgår at maskinen laver flosser og hakker ved tilbageslag eller neddykning i emnet, siger Paw Mikkelsen.

   

   

  Nye standarder for dyksave

  Festool har i mange årtier været kendt for deres save og særligt dyksaven. I 1960’erne kom Festool på markedet med en rundsav med føringsskinne, og i 1980’erne kom den første dyksav.

   

  FES-dyksav-3kFestool Dyksav TS 60 K  Den nyeste generation af den kulfrie EC-TEC-motor gør saven effektiv og nærmest vedligeholdelsesfri, og de maksimalt 6800 omdrejninger i minuttet giver optimal saveeffekt, let fremføring og perfekt snitkvalitet. Dertil er der tænkt på mange andre detaljer som for eksempel enkelt klingeskift, overfladebeskytter, vinkelanslag, parallelanslag, nøjagtig dybdeindstilling med dobbeltmarkør og finindstilling.

   

  • Fakta om TS 60 K Dyksav

   • Skæredybde på 60 millimeter men samme vægt og størrelse.
   • Geringssnit på 45 grader indtil 40 millimeter.
   • KickbackStop-teknologi for bedre sikkerhed.
   • Mulighed for kombination med alle føringsskinner og geringsskinne FSK.
  Anbefalede artikler