<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
L149621_cropped_conversion1

Ny batteridrevet dyksav fra Hilti med arbejdsmiljø i fokus

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Byggepladsen
 • Arbejdsmiljø
 • Træ
 • 2024-02-02
 • | Af Mikkel Weber Sandahl

  Hilti lancerer en ny dyksav på batteri: SC 6WP-22 har fuldt fokus på præcision og hastighed, og er kompatibel med Hiltis løsninger til effektivt at reducere støv, så man får et bedre arbejdsmiljø på byggepladsen.

  Dyksaven er et nyttigt og effektivt værktøj til opgaver med lange præcise snit, og man har behov for at skære i en helt bestemt dybde. Her giver en dyksav en anden sikkerhed end andre save. Nu lancerer Hilti en ny dyksav på batteri med massre af power: SC 6WP-22.

  Dyksaven giver et jævnt, sikkert og præcist snit. Med en 165 mm træklinge med føringsskinne, er SC 6WP-22 et godt værktøj i opgaver, hvor man arbejder med fine træmaterialer. Især hvis man har fokus på at sikre præcision og høj skærekvalitet i træbaserede bjælker og brædder.

   

  L149634_conversion1

   

  Dyksav med tanke for arbejdsmiljø

  Den batteridrevne dyksav har ergonomisk håndtag, parallelføring og er kompatibel med andre føringsskinner på markedet.

  - Hiltis nye dyksav er helt i front, når det gælder præcision og effektivitet. Vi er sikre på, at den vil gøre arbejdsgangen for fagfolk inden for byggeri og tømrerarbejde både nemmere, hurtigere og mere sikker, siger Trade Manager i Hilti Danmark, Christian Møller i en pressemeddelelse.

  Den avancerede støvhåndtering i den nye SC 6WP-22 dyksav sikrer et bedre arbejdsmiljø. Foruden at effektivt opsamle det meste støv og træspåner, når det bruges i kombination med Hiltis støvsugere, er værktøjet skabt med fokus på brugervenlighed fra bunden af.

  Dyksaven tilbyder god ergonomi for at minimere risikoen for skader, og er en af de letteste dyksave på markedet.

  L149641_cropped_conversion1

   

  Kompatibel med en bred batteriplatform

  Den nye SC 6WP-22 dyksav kører på Hiltis Nuron batteriplatform og er dermed kompatibel med over 70 værktøjer på samme platform.

  Egenskaber

  - Opsamler støv og træspåner med støvsugertilbehør
  - Nem justering af dybde, fase og skærelinje
  - Kompatibel med andre føringsskinner på markedet
  - Smigvinklen kan indstilles fra -1 til +47 grader

   

  Tekniske data

  - Vægt: 4,5 kg

  - Skæredybde: 57 mm

  - Klingediameter: 165 mm

   

  Anbefalede artikler