<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
TRANSIT_CONNECT_2024_1

Ny Transit Connect PHEV med elektrisk rækkevidde på 110 km

 • Varevogne og Transport
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • 2024-01-31

  Ford Pro har afsløret sin nye Transit Connect PHEV, som fået sat strøm til. Så udover et opdateret design byder den velkendte og praktiske varebil også byder på en ny 1,5 liters EcoBoost motor med automatgear.

  Den nye Transit Connect PHEV fortsætter Fords omfattende modelprogram for varebiler, der blandt andet tæller de seneste lanceringer af de nye Transit Custom og Transit Courier.


  Med en forventet elektrisk rækkevidde på op til 110 km, er der rig mulighed for at stifte bekendtskab med elektrisk kørsel med Transit Connect PHEV. Samtidig får man mulighed for at blive tryg ved opladning, når man oplader varebilen ved hjælp af en 11 kW AC-oplader i derhjemme eller gøre brug af en 50 kW DC-hurtigoplader.

  - I løbet af de sidste to år har vi elektrificeret Ford Transit-serien for at hjælpe vores varebilskunder med at accelerere deres produktivitet og elektrificering af deres virksomheder. Vores helt nye Transit Connect er endnu en vigtig brik på denne mission, siger Hans Schep, general manager, Ford Pro i en pressemeddelelse.

  TRANSIT_CONNECT_2024_2


  Med tre forskellige køretilstande får man den mest optimale kørsel. Her kan man vælge mellem at køre på ren el, en kombination mellem el og benzin eller på ren benzin, hvor den elektriske rækkevidde gemmes til senere brug - for eksempel ved kørsel i byen.

  I Danmark er muligt at bestille den nye Transit Connect Plug-in Hybrid i varianterne ’Trend’ og ’Limited’ i løbet af foråret, mens de første varebiler forventes at blive leveret til Fords europæiske kunder i anden halvdel af 2024.

  Vælg efter behov

  Transit Connect er designet til at opfylde en lang række opgaver for Fords varebilskunder, der kan vælge den nye Transit Connect i flere varianter og med en akselafstand, der imødekommer deres behov.

  Batteriet i den nye plug-in hybrid er kombineret med en helt ny 1,5 liters EcoBoost benzinmotor med sekstrins automatgear, 150 hk og et drejningsmoment på 350 Nm3. Varerummet i plug-in hybriden er på op til 3,7 m3, den maksimale nyttelast er 770 kg, mens den maksimale anhængervægt er 1.400 kg4.

  Som et alternativ til plug-in hybriden kommer den nye Transit Connect også med en 2,0 liters EcoBlue turbodieselmotor med 122 hk og med muligheden for at vælge mellem syvtrins automatgear eller sekstrins manuelt gear. En forhjulstrukken variant med 102 hk og manuelt gear er også tilgængelig.

  De konventionelle Transit Connect varianter har fået et nyt varerum der giver en øget volumen på 3,1 m3-3,7 m3 afhængig af varebilens akselafstand. Maksimal nyttelast er 820 kg4, mens bilen kan trække op til 1.500 kg.

  TRANSIT_CONNECT_PHEV_2024_1
  TRANSIT_CONNECT_PHEV_2024_2
   
   


  Avancerede førerassistetsystemer

  Den nye Transit Connect byder på funktionelt og praktisk design både inde og ude. Varebilen har mulighed for et digitalt instrumentpanel udover den 10” standard touchskærm, der blandt andet anvendes til navigation med mere.

  Varebilen er trådløs kompatibel med Android Auto og Apple CarPlay, mens trådløs opladning er tilgængelig i Transit Connect Limited- og Active-serierne. Har du brug for at oplade dit værktøj eller bærbar computer på farten, kan dette også lade sig gøre ved hjælp af USB-stik, der kan tilbyde op til 45w.

  Transit Connect har flere avancerede førerassistentsystemer som standard, blandt andet ’Pre-Collision Assist’, mens bakkamera og ’Blind Information System’ er standard på seriens premium-varianter.
  Anbefalede artikler