<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Interiør-3-Mosaikhjørnet-Profshop

Mosaikhjørnet åbner ny butik til håndværkere

 • Materialer og Løsninger
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Gulve, Vægge og Lofter
 • Værktøj
 • 2024-06-04
 • | Af Redaktionen

  Flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet inviterer til indvielsen af ny butik d. 14. juni. Butikken i Brøndby vil være et videncenter om fliser og er målrettet håndværkere.

  Flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet har over de senere år haft fokus på at styrke salg og forbedre sine fysiske butikker. Den opgave har driftsdirektør Klaus Byberg spillet en nøglerolle i, siden han blev en del af direktionen i 2023. Nu er man så klar til d. 14. juni at slå dørene op til deres helt nye butik Profshop i Brøndby, hvor lager, projektafdeling og butik er samlet under samme tag.

  Profshop er for håndværkere, som gerne vil have professionel vejledning og værktøjer.

  - Åbningen af den nye butik skal ses som et udtryk for, at vi virkelig ønsker at styrke både gamle og nye samarbejder med håndværkere samt andre fagfolk. Det er en vigtig prioritet for os, da det sikrer tættere relationer og garanterer, at vi kan tilbyde de bedste produkter og services til det professionelle marked – og derved skal butikken fungere som et videncenter inden for fliser, hvor man kan få svar på store og små spørgsmål, fortæller driftsdirektør i Mosaikhjørnet, Klaus Byberg, i en pressemeddelelse.

  Den nye butik er så stor, at man kan samle lager og butik på den samme lokation, hvilket har været et ønske hos Mosaikhjørnet.

  - Med den nye lokation er det blevet muligt at samle både lager, butik og vores projektafdeling på samme lokation, hvilket vi ser som en stor fordel. Foruden at håndværkerne kan få den nødvendige vejledning, kan de hente materialerne med det samme, da lageret ligger lige ved siden af, hvilket gør processen langt lettere for alle parter, afslutter Klaus Byberg.

  Facade-Mosaikhjørnet-Profshop

   

   

  Kom til indvielse af Mosaikhjørnets nye butik

  Den officielle indvielse af den nye butik sker fredag den 14. juni kl. 12-16 på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby. Her kan man nyde en bid kage, kaffe, kolde drikkevarer, pølser og brød og få skarpe åbningstilbud på udvalgte varer.

  Anbefalede artikler