<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Billede 2

Malerfirmaet Viebke & West vinder stort udbud om plejehjem

 • Byggeriets udvikling
 • Anlæg
 • Materialer og Løsninger
 • Virksomhedsnyt
 • Byggeprojekter
 • Gulve, Vægge og Lofter
 • Byrum
 • 2023-01-20

  Når Tingbjergs nye plejehjem bliver malet, kommer Viebke & West Malerfirma til at stå for at svinge penslerne. Malerfirmaet har nemlig vundet opgaven på de 120 almene plejeboliger, der er en del af kvarterets byfornyelse.

  Det nye plejehjem ved Store Torv i københavnske Tingbjerg kommer med sine 120 almene plejeboliger til at danne rammerne om hverdagen for byens ældre beboere.

  Malerarbejdet til det store plejehjemsbyggeri er efter tre udbudsrunder blevet vundet af Viebke & West Malerfirma, hvilket glæder driftsdirektør, Mattias Gudmundsson.


  - Det er dejligt at kunne bidrage til byfornyelsen i Tingbjerg, fortæller driftsdirektøren, der ser frem til at begynde på projektet:

  - Byggeriet passer rigtigt godt til os, fordi vi er vant til at arbejde med store malerprojekter. Vi har også tidligere været med til at renovere for KAB, så det glæder vi os til at skulle igen, afrunder han.

  Plejeboligerne får en størrelse på 46,5 m2 og kommer til at indeholde egen spise- og opholdsstue, soveværelse samt bad. Hertil bliver de kommende beboere tilknyttet fælleskøkkener, og der er sikret nem adgang til udearealer ved blandt andet franske altaner.

   

   

  Det nye plejehjem bliver desuden indrettet, så det er åbnet for nærområdet. På den måde inviteres lokalsamfundet ind, så også lokale borgere og foreninger kan gøre brug af de nye faciliteter og deltage i arrangementer.

  Af øvrige aktører involveret i opførelsen af det nye plejehjem kan nævnes ERIK Arkitekter, entreprenøren N.H. Hansen & Søn samt rådgivende ingeniører Wissenberg A/S

   

  Fakta

  Viebke & West Malerfirma A/S har i dag cirka 200 medarbejdere.

  Firmaets historie strækker sig helt tilbage til 1944. Viebke & West Malerfirma A/S løser opgaver større byggeentrepriser, nybyggede lejlighedskomplekser og kommunale projekter til renovering af historisk og bevaringsværdig arkitektur.

  Anbefalede artikler