<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
LT_Varimat700_AP_11jpg
Annonce

Bergstrøm Plastteknik: Varmluft svejsemaskiner der gør en forskel

 • Byggeriets udvikling
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Materialer og Løsninger
 • Nordatlantisk Byggeri
 • Tag og Facade
 • Gulve, Vægge og Lofter
 • Værktøj
 • 2024-07-01
 • | Af Malene K. Holm
 • Bergstrøm Plastteknik leverer maskiner og automater baseret på varmluft, som giver mere miljøvenlige løsninger i bygge- og anlægsbranchen. Blandt andet til svejsning af fjernvarmerør, tagfolie og linoleumsgulve.

  LT_Varimat700_AP_12463
  LT_PW_Fusion1_Plf_AP_4843
  LT_Minifloor_Flo_AP_6476
   
   

  Hos Bergstrøm Plastteknik har man fokus på at give en åben og ærlig rådgivning, så kunderne føler sig trygge i valget af maskine, der matcher opgaverne. Man leverer og servicerer maskiner og automater baseret på varmluft til industrien og bygge- og anlægsbranchen.

  Bergstrøm Plastteknik fører kvalitetsprodukter fra ledende europæiske producenter, og LEISTER er en hovedsamarbejdspartner. LEISTER udvikler højteknologiske varmluftbaserede maskiner og apparater og er kendt for topklasse kvalitet.

  Ergonomi og lavt energiforbrug

  I LEISTER’s maskiner er der tænkt på god ergonomi og specialiserede funktioner. En LEISTER-maskine skal være så enkel som overhovedet muligt at betjene. Samtidig skal den være nem at transportere og smidig at få ud af sin transportkasse.

  Energiforbruget er også i fokus. I de senere år er maskinerne udviklet med en valgfri energisparefunktion. Når maskinen ikke er i brug efter nogle minutter, reduceres varmeforbruget, så man sparer på elforbruget. Når den skal i brug igen, mærker maskinen, at den skal øge varmen igen.

   

  Rådgivning baseret på praktisk erfaring

  Preben Kristensen købte firmaet i Brøndby i 2009 af grundlæggeren Ole Bergstrøm. Grundlaget for at overtage virksomheden kom på plads ved dels en håndværkeruddannelse, efterfulgt af en ingeniøruddannelse og mange år som rådgivende ingeniør efterfølgende af en periode som teknisk chef i plastvirksomhed.

  Erfaringen kombineret med en stærk passion for at forstå arbejdsprocesserne og dermed kunne vejlede til investering i de rigtige maskiner samt i brugen af dem, har givet Bergstrøm Plastteknik en stærk position på markedet.

  - Aktuelt er fjernvarmebranchen et marked med stor aktivitet. Vi leverer maskiner og plastsvejsetråd til anlægsentreprenører, som laver de store plastrørsystemer. I byggebranchen leverer vi til tagentreprenører, der udfører tagfolie- og tagpapentrepriser på primært flade tage. Her er vores el-baserede maskiner en erstatning til at bruge åben ild på taget og en mere CO2-venlig måde at svejse tage.

  - Vi sælger også svejsemaskiner til gulvlæggere, der lægger linoleums- og vinylgulve. I den anden ende af vores brede kundepalet leverer vi maskiner til entreprenører, der svejser plasttanke til fiskeopdræt.

  På Grønland, Færøerne og Island, hvor klimaet er hårdere, er det materialernes egenskaber, der giver høj holdbarhed. I projekterne er solide og driftsikre maskiner alfa og omega.

   

  Ingen kunder er ens

  En indgående viden om sine produkter og kundernes opgaver er den gennemgående linje i Bergstrøm Plastteknik kombineret med et højt serviceniveau.

  - Vi er meget ærlige i rådgivningen. Er man førstegangskunde har vi en god snak om, hvad kunden helt præcist skal lave og hvilke materialer de svejser. For ingen kunder er ens, og virksomheder svejser på vidt forskellige måder. Nogle steder bruger man en bestemt type membran og andre steder tekstil. Viden om opgavetypen hjælper os til at finde den rigtige maskine til kunden, forklarer Preben Kristensen.

  Virksomheden har i mere end 55 år bragt viden og erfaring ind til bygge- og anlægsbranchen i Danmark og Grønland, på Færøerne og Island.

   

  Dygtige og hurtige på service

  En af styrkerne hos Bergstrøm Plastteknik er serviceafdelingen.

  - Vi vil gerne vise dygtighed og hurtighed på vores serviceværksted. Vores ambition er at være kundernes foretrukne handelspartner. Det skal bl.a. opnås ved at have stort lager af reservedele og maskiner. På den måde kan vi sikre os mulighed for at hjælpe kunderne hurtigt videre. Går maskinen ned, så har kunden den retur inden for en til to dage. Og kan vi løse det med det samme, kan man få maskinen med hjem samme dag, slutter Preben Kristensen.

  Anbefalede artikler