<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Billede 1

Eurotag Danmark har indledt et samarbejde med de to uddannelsesinstitutioner Learnmark Horsens og EUC Nordvestsjælland afd. Audebo om tagdækningskurser med udgangspunkt i genanvendeligt APP-tagpap fra Derbigum. De første kurser løber af stablen i februar i år.

Kom på tagdækningskursus i genanvendeligt tagpap

 • Byggeriets udvikling
 • Materialer og Løsninger
 • Uddannelse og Rekruttering
 • Tag og Facade
 • Bæredygtighed
 • Renovering
 • 2023-01-04

 • Cirkulære tagpapløsninger bliver et fast kursus på EUC Nordvestsjælland afd. Audebo og Learnmark Horsens, der sammen med Eurotag Danmark har udviklet et kursusforløb, der giver mestring i at lægge genanvendeligt APP-tagpap.

  EUC Nordvestsjælland åbner afd. Audebo og Learnmark Horsens her i 2023 op for en ny kursusrække i tagdækning med genanvendeligt APP-tagpap fra Derbigum, som Eurotag Danmark er dansk importør af.

  De nye skole-virksomhedssamarbejder får stor betydning for både kommende kursister og nuværende tagdækkerelever, idet de vil blive undervist i APP-tagpappet af rutinerede faglærer i lokale og vante omgivelser, ligesom nuværende tagdækkerelever som noget nyt får mulighed for at vælge faget som specialefag i forbindelse med deres svendeprøve.

  Hos EUC Nordvestsjælland er der stor tilfredshed over de nye kurser. 


  — Jeg er super glad for det nye samarbejde med Eurotag Danmark. Det giver rigtig god mening for både kommende kursister og elever, men også for hele tagdækkerbranchen. Med Eurotag Danmarks produkter og vores kompetente time- og faglærere skal kurset nok blive en stor succes, siger tagdækkerfaglærer fra EUC Nordvestsjælland afd. Audebo, Tommy Dan Larsen i en pressemeddelelse.  

   

   

  Opkvalificering af kompetencer

  Tagdækkerkurserne, som afholdes over to dage i AMU-regi, løber af stablen i alt otte gang i løbet af året. Fire styks på hvert uddannelsessted i henholdsvis foråret og efteråret. Her skal kursisterne blandt andet prøve kræfter med lægning af APP-tagpap og undervises i at arbejde ud fra givne tekniske tegninger og beskrivelser samt efter gældende kvalitetskrav.

  Og som en del af det nye samarbejde vil faglærerne på de to uddannelsesinstitutioner få opkvalificeret deres kompetencer inden for arbejdet med APP-tagpap.

  - To af vores faglærere skal til Belgien (red. Derbigums fabrik) for at lære mere om Derbigum og andre relevante produkter. Det betyder, at vi både vil kunne hjælpe og supplere hinanden og sætte flere undervisere på, hvis der er behov for det, siger tagdækkerfaglærer fra EUC Nordvestsjælland afd. Audebo, Tommy Dan Larsen.  

  Gensidig glæde

  De cirkulære løsninger og i særdeleshed genanvendeligt tagpap er to gennemgående fokusområder hos Eurotag Danmark, hvilket kommer til udtryk i deres mangeårige arbejde med produktspecifikke EPDer, opnåelse af Cradle to Cradle certificeret tagpap og investeringer i specialudviklede genanvendelsesprocesser.


  De ser derfor frem til, at deres viden og erfaringer kommer fremtidens tagdækkere til gode.


  - Hos Eurotag Danmark sætter vi meget stor pris på den velvilje, faglighed og lyst til at lade mennesker dygtiggøre sig, som er at finde ved faglærerne på de to uddannelsessteder. Vi ser derfor meget frem til samarbejdet, fortæller Regions Salgschef i Eurotag Danmark, Kenneth Sandbye.

   

   

   

  Kursusdatoer for EUC Nordvestsjælland afd. Audebo:

  Forårskurser:
  Tagdækning - APP på flade tage: torsdag og fredag i uge 4 
  Tagdækning - APP på skrå tage: mandag til fredag i uge 5 

   

  Efterårskurser:  
  Tagdækning - APP på skrå tage: mandag til fredag i uge 31 
  Tagdækning - APP på flade tage: mandag og tirsdag i uge 39

   

  Kursusdatoer for Learnmark Horsens:

  Forårskurser:
  Tagdækning - APP på flade tage: torsdag og fredag i uge 6
  Tagdækning - APP på skrå tage: mandag til fredag i uge 8

   

  Efterårskurser:
  Tagdækning - APP på skrå tage: mandag til fredag i uge 38
  Tagdækning - APP på flade tage: mandag og tirsdag i uge 34

   

  Anbefalede artikler