<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> KSM Maskinservice er klar til en grønnere fremtid
https://dl2phipa8wx75.cloudfront.net/mediaxpress/640x426/62e45e65267ff42563b15f1f86277fe5868c64a7/article/1630926364-zc7-IMG_1604.jpg
Annonce

KSM Maskinservice er klar til en grønnere fremtid

 • 2021-09-06
  • Tekst af Frank Ulstrup

Med sjette generation ved roret og et forøget fokus på nedbrydnings- og entreprenørmaskiner, har fynske KSM-Maskinservice ApS sat kursen.

IMG_0810


Man behøver ikke lytte ret længe til politikere og diverse grønne organisationer for at forstå, at genbrug af bl.a. byggematerialer er fremtiden. Og netop derfor føler KSM-Maskinservice ApS sig godt forberedt på, hvad morgendagen måtte bringe.

Den fynske familievirksomhed har nemlig masser af effektivt nedbrydningsudstyr på hylderne – og sortimentet vil fortsætte med at vokse:

- Vi har gennem en årrække forhandlet og serviceret HIDROMEK-gravemaskiner og OSA-nedbrydningsudstyr, som vi har haft stor succes med. Men alt indenfor nedbrydning, bæredygtighed og recycling vil eksplodere i de kommende år, så det er bestemt et område, som vi fortsat vil investere i, siger tidligere ejer Henrik Bergholdt, der nu har overdraget virksomheden til sin søn Frederik Bergholdt.

Den tidligere ejer nævner, at man netop har bygget en 1000 m2 udstillingshal, der skal supplere de allerede eksisterende 1500 m2. Dertil kommer, at man for nylig har ansat en sælger, der skal køre Jylland tyndt og i endnu højere grad åbne jydernes øjne for KSM-Maskinservice ApS’ produkter og ydelser.

IMG_9207
IMG_9645
IMG_9868
 
 Det lange græs

Men selvom salg og reparation af entreprenør- og nedbrydningsmaskineri er virksomhedens to store kerneområder, handler det om andet end det, fortsætter Henrik Bergholdt:

Vi lagerfører også som de eneste i Danmark det engelske mærke Bomford Turner, som bruges til alle former for naturpleje, f.eks. hegns-, græs- og hækklipning samt diverse skovpleje.

- Det kan måske lyder mærkeligt, at det har noget med den grønne dagsorden at gøre, men faktum er, at bl.a. boligforeninger og offentlige institutioner over hele landet jo lader græs og andre vækster gro i stedet for konstant at klippe dem. Det stiller krav om særligt udstyr, når f.eks. græsset skal slås ned hen på efteråret. Det udstyr har vi, og vi får endnu mere af det i fremtiden, lover Henrik Bergholdt.

RS1800-3


Altid tilgængelig

Dermed er det ikke just lediggang, der præger hverdagen i Kissendrup ved Nyborg, hvor virksomheden har adresse. Faktisk har de syv til ti mand lynende travlt, og deres arbejdsplads er da også to gange blevet kåret som gazelle virksomhed.


Men familien Bergholdt har også haft godt med tid til at opbygge en velfungerende forretning. Henrik Bergholdt fortæller, at hans søn faktisk er sjette generation i virksomheden, der blev grundlagt som en landsbysmedje tilbage i 1890’erne.


Og spørger man om opskriften på den succes, nævner han særligt et forhold, der rækker ud over de fornuftige priser:


- Jeg vil nødigt kritisere vores konkurrenter, men faktum er jo, at vi er et privatejet firma, der ikke bare har vores økonomi, men også hjerte og sjæl investeret i foretagendet. Det betyder bl.a. at vi altid tager telefonen – også på meget skæve tidspunkter. Dermed garanterer vi en god og altid tilgængelig service, og det kan kunderne bare godt lide, smiler Henrik Bergholdt.

Fakta

KSM-Maskinservice ApS tilbyder bl.a.:

 •  Reparation af alle entreprenørmaskiner
 •  Service og eftersyn
 •  Reparation af al hydraulik

 

Forhandling af følgende produkter:

 •  Gummigeder og bæltegravemaskiner fra HIDROMEK
 •  Skovvogne fra VRETEN
 •  Nedbrydningsudstyr fra OSA
 •  Grabbe fra MODULARIS
 •  Naturpleje-maskiner fra BOMFORD TURNER