<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
2N5A8830 - Copie
Annonce

Hvordan vælger man den rette mobil kameraovervågning?

 • Byggepladsen
 • Sikring og Adgangskontrol
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • 2023-09-12
 • Kooi mobil kameraovervågning er et sikrere alternativ til traditionelle alarmsystemer. Sikkerhedssystemet giver realtidsovervågning af byggepladsen, så man altid er et skridt foran og kan reagere med det samme.

  Når det kommer til sikre sin byggeplads, er det første mange tænker på traditionelle sikkerhedsforanstaltninger som alarmsystemer og fysiske vagter. De kan helt sikkert være effektive, har de også visse begrænsninger. Mobil kameraovervågning fra Kooi er et langt bedre alternativ til at hjælpe med at beskytte byggepladsen mod hærværk og tyveri.

   

  Hvad indeholder mobil kameraovervågning?

  Mobil kameraovervågning har mange fordele. Bliv klogere på dem her:

   

  Centralt alarmcenter

  Mobil kameraovervågning fra Kooi benytter sig af en unik intern kontrolcentral, der analyserer alle alarmer. Derved kan man helt præcist fastslå, hvad der sker på den plads, som bliver overvåget. Fra kontrolcentralen sørger Kooi-specialister for alarmopfølgning med en lokal vagt.

   

  0U9A5937_1600


  Læs også:

  Pas på værktøjet i varebilerne

   

  Forebyggelse

  Kooi analyserer løbende sikkerhedssystemerne på byggepladserne, så man altid er et skridt foran truslerne. Med det avancerede udstyr kan man meget nøjagtigt vurdere uønskede aktiviteter og Kooi reagerer altid hurtigt og direkte. Man undgår derfor unødvendige opkald til vagter og politi.

   

  Lettere at opspore gerningsmænd

  Kameraovervågningen er udstyret med sirene og talebesked, som oftest skræmmer indbrudstyve væk med det samme. Sker det alligevel, kan mobil kameraovervågning hjælpe med at opspore gerningsmændene. Kooi-sikkerhedskameraerne anvender kunstig intelligens med en ”deep learning” algoritme, der giver en høj grad af genkendelsespræcision.

   

  Real-time overvågning og hurtigt aktion

  Med mobil kameraovervågning kan man realtidsovervåge pladsen, og derfor kan operatørerne hurtigt gribe ind, hvis der er en trussel. Ifølge reglerne skal 80 % af almindelige alarmer behandles direkte inden for 90 sekunder. Hos Kooi gør man det på kun 10 sekunder, og kontrolcentralen har direkte forbindelse til lokale alarmtjenester.

   

  0U9A5916

   

  Hvordan vælger man den rette mobil kameraovervågning?

  Hvis du overvejer at installere mobil og midlertidig kameraovervågning på din byggeplads eller dit område, er der flere faktorer, du bør tage i betragtning:

   

  Overvågningstype

  Det er vigtigt at vælge den rigtige type overvågning, der passer til dine specifikke sikkerhedsbehov. Valget af overvågning afhænger af, hvad der skal bevogtes.

   

  Placering af kameraerne

  Man skal vælge, hvilke områder på lokationen, der er mest sårbare, og hvor kameraerne placeres bedst muligt. Koois specialister besøger byggepladsen for at give rådgivning om placeringen.

   

  Omkostninger

  Omkostningerne ved mobil kameraovervågning kan variere. Det er vigtigt at overveje, hvor meget man vil investere i det, og hvilken type kameraovervågning, der passer bedst til det budget. Omkostningerne ved mobil kameraovervågning afhænger af:

   

  • Varighed af overvågningsperioden
  • Type overvågning (hvad skal bevogtes?)
  • Adgang til strømforsyning

   

  Mobil kameraovervågning fra Kooi

  Alt i alt tilbyder mobil kameraovervågning  en række fordele for virksomheder, der søger en komplet løsning til sikring af deres område. God kameraovervågning giver dig og dine medarbejdere ro i sindet, så I kan fokusere på udviklingen i jeres projekt.

  Brug for hjælp til at finde den rette sikkerhedsløsning? Eller har du specifikke spørgsmål om midlertidig kameraovervågning? Så kontakt en af vores medarbejdere. Lad os sammen se, hvad vi kan gøre for at sikre din byggeplads.


  Kontakt: https://247kooi.dk/contact-request

  Anbefalede artikler