<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
D_Gebäude_OTZ
Annonce

Hos GEMÜ lægges vejen til den grønne omstilling af glade medarbejdere

 • Materialer og Løsninger
 • Byggeriets udvikling
 • Energi og Energioptimering
 • VVS
 • Veje og Infrastruktur
 • 2024-06-12
 • | Af Charlotte Hagen
 • I en tid, hvor den grønne omstilling og fastholdelse af medarbejdere kan være afgørende faktorer for succes, står ventilproducenten GEMÜ frem som et eksempel på, hvordan disse værdier kan integreres i forretningsdriften.

  653_25_D_60_40_13_0_2TH_1502


  GEMÜ, som er kendt for sin ekspertise i rådgivning og fremstilling af ventiler, skiller sig ud ved at have en unik tilgang til både deres produktion og deres medarbejdere. Et af de mest iøjnefaldende træk ved denne virksomhed er deres urokkelige fokus på medarbejdernes trivsel og velvære.

  Hos GEMÜ betragtes medarbejderne ikke blot som ressourcer, men som nøglen til succes. Derfor investeres der aktivt i at skabe en positiv og støttende arbejdskultur, hvor medarbejderne trives og føler sig værdsatte. Dette afspejles blandt andet i fleksible arbejdstider og mulighed for personlig og faglig selvbestemmelse, der styrker fællesskabet på tværs af organisationen.

  - Det er vigtigt, at vi har det godt. Hvis medarbejderne er glade, så kan det mærkes hele vejen rundt i værdikæden og forplanter sig i sidste ende ude hos kunden. Vi gør meget for at fastholde vores dygtige medarbejdere, og vi løfter i fællesskab. Der er altid plads til at lave fejl, og vi synes, fejl er velkomne, fordi vi lærer af dem. Så når medarbejderne er trygge og ikke er bange for at lave fejl, så vokser vi som virksomhed, fortæller Stefan A. H. Holmgren, operations manager hos GEMÜ.

   

  Tysk kvalitet og kundetilpassede løsninger

  Gemü er eksperter i dokumentation. Alle GEMÜs produkter har en ekstrem høj grad af sporbarhed, og den tyske kvalitet har gjort GEMÜ til verdens førende ventilproducent på pharma-området. Derfor har GEMÜ et længerevarende samarbejde med flere helt store spiller i branchen, herunder Novo Nordisk.

  Teknisk rådgivning er en kernekompetence hos GEMÜ, og det er et af de områder, hvor virksomheden hele tiden udvikler sig. GEMÜ tilbyder standard ventiler, som kan findes flere steder på markedet, men også kundetilpassede løsninger.

  - Vi laver gerne kundetilpassede løsninger og her fylder rådgivning en hel del. Vi sidder med en masse know–how, som giver kunden sikkerhed og tryghed. Efter en grundig afdækning af kundens behov finder vi, sammen med kunden, frem til den bedste løsning. I den proces laver vi udførlige 3D-tegninger og tager os af omfattende dokumentation for kunden, siger Stefan A. H. Holmgren.

   

  B24_40_D_59_C1_5T_0

  Den grønne omstilling

  I en verden, der konstant søger efter løsninger på klimamæssige udfordringer, er GEMÜ en aktiv medspiller. Gennem deres engagement i den grønne omstilling viser de vejen for, hvordan virksomheder kan være både succesfulde og samtidig bidrage positivt til samfundet og miljøet. GEMÜ føler en stærk forpligtelse til at bidrage til den grønne omstilling og med deres ekspertise og know-how inden for ventiler har de kapacitet til at deltage i banebrydende projekter, der fremmer en mere bæredygtig fremtid.

  - Det er et dybfølt ønske for os at bidrage til den grønne omstillingsproces. Vores hovedkvarter har dedikeret en medarbejdergruppe til Power to X, og vi arbejder strategisk på at afdække hvordan vores produkter kan bidrage til netop denne del af den grønne omstilling, forklarer Stefan A. H. Holmgren.

  Virksomhedens ventiler er ikke kun kendt for deres tyske kvalitet og holdbarhed, men også for deres evne til at optimere energiforbruget og minimere miljøpåvirkningen. Dette gør dem til en ideel partner for projekter, der stræber efter at reducere CO2-udledningen og fremme bæredygtig udvikling.

  GEMÜ holder løbende et vågent øje med udviklingen af den grønne omstilling og er altid på udkig efter grønne projekter, som de kan bidrage til. Også på virksomhedens egen matrikel er den grønne agenda en selvfølgelighed.

  - Her på det danske kontor har vi selvfølgelig valgt så mange grønne løsninger, som vi kan. Alt vores belysning er intelligent og brænder ikke mere end højst nødvendigt. Og så har vi selvfølgelig solceller på taget. Vi er en virksomhed med en meget grøn vilje, og det skinner jo igennem i alt, hvad vi laver, slutter Stefan A. H. Holmgren.

  Om GEMÜ

  GEMÜs hovedkontor ligger i Tyskland, Ingelfingen og den danske filial ligger i Ballerup. GEMÜs er til stede på konferencen Hydrogen og P2X den 19-20/06 og på The Plant den 20/11, hvor GEMÜ skal tale om sine produkter og virksomhedens værdier.

   

  Anbefalede artikler