<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
L148071_conversion1_1960

Hiltis nye Multicutter er lige på trapperne

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Byggepladsen
 • Værktøj
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • 2023-06-20

  Værktøjsproducenten Hilti kommer med en ny batteridrevne SMT 6-22 Multicutter, som allerede nu kan forudbestilles til levering i august. Forbedret ergonomisk greb, LED-lys og endnu højere sikkerhed er nogle af de nye features.

  Hilti fortsætter med at lancere spændende produkter til sin Nuron-batteriplatform, der er oppe på 70 værktøjer og lover, at flere er på vej. Det nyeste skud på stammen er en alsidig batteridrevet multicutter, som er et væsentligt værktøj for mange i byggebranchen, da den bruges til en lang række arbejdsopgaver, som andre værktøjer ikke så let kan udføre.

  L148101_conversion1_1600

  Den nye Hilti SMT 6-22 Multicutter er designet med fokus på at give førsteklasses ergonomi med en god vægtbalance, solidt greb, og lave vibrationer. Det giver brugerne en langt sikrere og mere produktiv oplevelse i alle arbejdsopgaver og -stillinger.

   

   

  Letvægter med bedre lys

  I den nye multicutter er desuden integreret LED lys, som hjælper i arbejdet på trange steder og i vanskelige stillinger. Derudover, har værktøjet en hastighed på mellem 10.000 - 20.000 svingninger pr. minut fra den børsteløse motor og en stor svingvinkel på 4 grader.

   

  Multicutteren er en letvægter og vejer kun 1,3 kg, og har et afkoblingshoved med AVR-funktion, der reducerer træthed og kan bruges sammen med Hiltis 6,8 kg værktøjsstrop.

   

  L148117_cropped_conversion1_1600

  Brug den til flere klinger

  Ud over et udvalg af Hilti multicutter-klinger kan Hiltis nye batteridrevet multicutter også bruges med Starlock standard-, Plus- og Max-klinger.

   

  På Hiltis hjemmeside kan man finde link til forudbestilling af SMT 6-22 Multicutteren.

   

   

  Anbefalede artikler